Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ateliere gratuite de limba engleză distractivă pentru copii

0

Pentru că limba engleză are o importanţă extraordinară pentru comunicare şi informare în această era a internetului şi a globalizării, Asociaţia Shakespeare School pentru Educaţie îşi propune să motiveze cât mai mulţi copii să o înveţe, prin metode atractive, care să îi facă să asimileze cu plăcere.

În luna copiilor, Asociaţia Shakespeare School pentru Educaţie le va oferi celor mici mai multe evenimente gratuite, oportunităţi de a învăţa engleza altfel decât la şcoală, prin jocuri şi cântece, care să îi stimuleze şi să le stârnească interesul.

Ziggy & ZaggyAşadar, copiii între 4 şi 10 ani sunt aşteptaţi  la “Happy Hour cu Ziggy şi Zaggy“ pe 1, 2 şi 8 iunie la Biblioteca Suspendată dinOrăşelul Copiilor, Parcul Tineretului, intrarea Brâncoveanu. Biblioteca Suspendată se afla lângă Roata Mare din Orăşelul Copiilor, iar participarea este gratuită. Jocurile în limba engleză vor începe la ora 17:00 şi cei mici se pot alătura activităţii şi pe parcurs. Pentru mai multe detalii despre ateliere şi activităţi, părinţii pot suna la 0755.132.228.

Modalitatea de lucru cu copiii vă fi bazată pe  metode de învăţare non-formală, prin jocuri de rol, cântecele, concursuri şi alte activităţi amuzante care îi vor cuceri pe copii. Vedetele orelor de engleză vor fi Ziggy şi Zaggy, personajele create de Shakespeare School, atât de îndrăgite de copii şi deja cunoscute din cartea “Ziggy & Zaggy – Adventures în Englishland” şi de la emisiunile-lecţie de engleză de la Radio Itsy Bitsy.

De altfel, cei care se vor juca cu cei mici în cadrul atelierelor de limba engleză vor fi chiar profesorii Shakespeare School, centru de învăţare a limbii engleze specializat în predarea limbii engleze altfel decât la şcoală, prin metode care îi fac pe copii să decopere bucuria învăţării. Metodele se pliază pe aptitudinile şi interesele celor mici, astfel încât ei să îşi menţină interesul pentru lecţie şi să reţină încă din timpul cursurilor.

_____________________________________________________________________________

Asociaţia sprijină copiii şi tinerii să îşi perfecţioneze cunoştinţele de limba engleză, ceea ce le poate deschide multe oportunităţi. Prin ateliere gratuite pentru copii, concursuri de creaţie cu premii şcoli de vară în Anglia, campanii privind certificările internaţionale, burse de studiu pentru aprofundarea limbii engleze, tinerii prind curaj să îşi urmeze pasiunile şi mulţi dintre ei sunt acum studenţi în Marea Britanie. Asociaţia organizează şi ateliere de educaţie pentru părinţi, promovând dezvoltarea copiilor şi tinerilor într-un mediu armonios.

 

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.