Ateliere gratuite de conversaţie în limba engleză la ,,Şcoala Altfel,,

0

Centrul de învăţare a limbii engleze Shakespeare School anunţă că va oferi gratuit în săptămâna ,,Şcoala Altfel,, ce are loc între 2 şi 6 aprilie, ateliere de conversaţie în limba engleză.

Până la această dată s-au înscris deja elevi de la mai multe şcoli generale şi licee din Bucureşti.

„Toate activitatile din cadrul programelor propuse se vor desfăşura în limba engleza si se adreseaza copiilor si tinerilor cu varsta cuprinsa intre 7 si 18 ani.

Activitatile se organizeaza conform nivelului de cunoastere a limbii engleze si in functie de grupa de varsta a copiilor, activitatile propuse sunt extrascolare si au caracter educativ si recreativ. Durata de desfasurarea a fiecarui program este de 1 ora si 30 de minute,, a declarat Adriana Alionte, directorul centrului.

Engleza se va învăţa în aceste zile prin muzica si dans  „English through music and games” , jocuri si concursuri in limba engleza, cantece si dans intr-o atmosfera de carnaval.

Engleza se va vorbi cu un profesor nativ  „English over a cup of tea” şi vor fi activitati de conversatie pe teme legate de cultura si civilizatie britanica intr-un cadru confortabil si nonconformist.

În această săptămână vor fi ateliere de prezentare a examenelor pentru certificari internationale „Succes with IELTS and Cambridge exams!”, familiarizarea cu formatul examenelor internationale: FCE, CAE si  IELTS.

Centrul Shakespeare School va organiza la finalul atelierelor şi o tombolă cu premii.

Website: www.shakespeare-school.ro
Blog: http://blog.shakespeare-school.ro
Facebook: www.facebook.com/shakespeareschool

—————————————————————–

Centrul de învățare a limbii engleze Shakespeare School, fondat în anul 2002, a avut o evolutie remarcabilă, reusind să se diferentieze de celelalte centre deja existente printr-o altfel de abordare a predării limbii engleze, în care jocul este cheia învătării eficiente.

Organizează cursuri de engleză generală pentru copii si tineri între 4-25 ani, cursuri de pregatire pentru sustinerea examenelor Cambridge, IELTS si TOEFL, cursuri pentru admiterea la clase/licee bilingve, cluburi de conversație cu profesori nativi, cursuri de consiliere pentru admiterea la universitati britanice, precum si scoli de vara de perfectionare a limbii engleze in strainatate in Anglia.

Din septembrie 2006, Shakespere School a fost autorizat de CNFPA (Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor) ca furnizor de formare profesionala pentru a organiza cursuri de limba engleza pentru ADULTI (peste 16 ani).

Din ianuarie 2009, centrul este membru plini al QUEST (Asociatia pentru Servicii Lingvistice de Calitate). Scolile membre QUEST garanteaza cursantilor calitatea serviciilor lingvistice oferite.

Datorita numarului mare de candidati pregatiti pentru a sustine examenele Cambridge si a rezultatelor excelente obtinute de acestia, Shakespeare School a fost recunoscut de Universitatea Cambridge ca centru de pregatire pentru examene Cambridge. Procentul de promovabilitate la examenele Cambridge a cursantilor Shakespeare School a fost in ultimii ani de aproximativ 97%.

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează