Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ateliere educative la Muzeul Național de Istorie a României

0

Muzeul Național de Istorie a României (MNIR) desfășoară în următoarea perioadă o serie de ateliere educative şi de creaţie care vor avea loc în fiecare zi de miercuri şi vineri la sediul muzeului din Calea Victoriei nr. 12, București.

Vor fi organizate două tipuri de ateliere, după cum urmează:

  • Micii orfevrieri –  în perioada 1 aprilie – 24 iunie, în fiecare zi de miercuri şi vineri începând cu ora 11:00 (cu excepția perioadei cuprinsă între 18 și 22 aprilie, săptămâna în care are loc Programul „Școala Altfel”).
  • Sărbători Pascale la muzeu în perioada 1- 22 aprilie, în fiecare zi de miercuri şi vineri începând cu ora 15:00 (inclusiv în săptămâna în care are loc Programul „Școala Altfel”).

Afis_Ateliere-educative_MNIR2016 (1)

Atelierul Micii orfevrieri constă în modelarea din material fimo a unor replici ale obiectelor de podoabă din expoziţia „Tezaur Istoric”, incluzând o vizită în expoziția amintită. Durata atelierului este de două ore, iar costul este 25 lei.

În cadrul atelierului Sărbători Pascale la muzeu participanții vor realiza felicitări și suporturi pentru ouă roșii, obținute prin desen, decupaj și colaj. Costul atelierului este 15 lei, fără să includă vizitarea expozițiilor muzeului, având durata de o oră.

Ambele ateliere sunt destinate copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 14 ani. Înscrierile se fac telefonic la numărul 021.315.82.07/interior 1008 sau prin e-mail la adresa inscrierimnir@gmail.com, cu cel puţin trei zile înainte de data în care va avea loc atelierul. Pentru desfăşurarea în condiţii optime a atelierelor, este necesar ca numărul de participanţi să fie cuprins între 10 (minimum) şi 24 (maximum).

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.