Ateliere educaționale gratuite pentru copii susținute de MiniArtShow

0

Joc și joacă la mall Promenada în ultimul weekend de vacanță

Ateliere educaționale gratuite pentru copii susținute de MiniArtShow

PE_Joaca
București, 9 septembrie 2015 – Mall Promenada continuă seria evenimentelor gratuite dedicate copiilor în ultimul weekend de vacanță. Înainte de începerea noului an școlar, mall Promenada îi așteaptă pe bucureșteni, cu mic, cu mare, pe 12 și 13 septembrie, de la ora 17:00, la o nouă serie de ateliere educaționale prin joacă, organizate de echipa MiniArtShow. Ambele evenimente au acces gratuit.

Ultimul weekend de vacanță începe pe 12 septembrie, cu un atelier de joacă de-a școala. Deghizați în urși și personaje de poveste cu multă voie bună, cei mici își vor exersa diverse abilități făcând sport, desenând sau cântând. La final, copiii vor da frâu liber imaginației în cadrul unui atelier creativ în care vor învăța să creeze ursuleți din șosete.

Duminică, 13 septembrie, de la ora 17:00, au loc pregătirile pentru prima zi de școală. Cei mici se vor ne transforma în designeri vestimentari și își vor imagina cum ar fi uniforma perfectă. Folosind cartoane și alte materiale, echipa MiniArtShow îi va învăța pe copii să creeze haine vesele și colorate.

Evenimentele vor avea loc la nivelul 1 din mall Promenada, lângă magazinul lângă H&M!

MiniArtShow este o inițiativă coordonată de actrița Ioana Ginghină. Proiectul le propune atât parinților, cât și copiilor, o metodă amuzantă, creativă și inventivă prin care să învețe lucruri noi și să își dezvolte diverse abilități.

Mai multe detalii despre evenimentele de weekend puteți afla pe site-ul promenada.ro sau pe Facebook, Promenadaro.

*** Despre mall Promenada
Promenada reinventează experienţa cumpărăturilor şi a divertismentului, adresându-se unui public cu un stil de viaţă contemporan, aflat în continuă căutare de surse de inspiraţie şi de creativitate. Centrul comercial este situat în Calea Floreasca 246B, în imediata vecinătate a stației de metrou Aurel Vlaicu. După numai un an de la deschidere, Promenada a devenit un reper în viața urbană a orașului printr-un design avangardist, bazat pe linii curbe, lumină, mult alb şi accente de culoare, un mix de chiriaşi care satisface aşteptările unui public tot mai exigent, dar și prin terasa verde, inspirată de grădinile japoneze, unde vizitatorii se pot relaxa, bucurându-se vara de proiecţii de film, spectacole de teatru sau concerte și de un patinoar în aer liber pe durata iernii. La finalul anului 2014, mall Promenada a intrat în portofoliul fondului de investiții sud-african NEPI (New Europe Property Investments).

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.