Ateliere de Limba engleză gratuite pentru copii

0

Centrul Internațional Helen Doron English derulează, în luna octombrie, în mai multe centre comerciale din Constanța și din București, ateliere interactive gratuite de învățarea a limbii engleze pentru copii, după o revoluționară metodă ce a produs rezultate pozitive în rândul a peste 2 milioane de copii din întreaga lume.

Proiectul inițiat de centrul internațional de educație în țara noastră are menirea de a implementa, în rândul celor mici, metoda de predare și învățare a limbii engleze, elaborată de celebrul profesor britanic Helen Doron. Aceasta se bazează pe câteva principii de bază, printre care: încurajare continuă, repetare și asociere cu acțiunile și obiectele din jurul nostru, grupuri mici și operaționale, ascultare în fundal și jocuri inovative.

20150925_185205

Centrul internațional a adus în sistemul educațional din România cea mai nouă tehnologie pentru învățarea limbii engleze de către copii, și anume realitatea augmentată. Această tehnologie animă, cu sunet și video, o imagine statică de pe o pagină clasică, prin scanarea acesteia cu ajutorul unei tablete sau a unui telefon inteligent și copilul învață mult mai ușor cum se pronunță cuvintele în limba engleză, ajutându-l să vorbească limba cât mai corect.

“În zilele noastre, când tehnologia modernă este oriunde în jurul nostru, este foarte greu ca să-i mai captezi copilului atenția cu mijloacele tradiționale de învățare. Suntem obligați să ne adaptăm, inclusiv în ceea ce privește educația copilului. Acesta este motivul pentru care, la nivel mondial, Helen Doron English și-a adaptat metoda la Noile Media, dar în același timp a păstrat principiile de bază, care au dat toate în rândul a peste 2 milioane de copii. Suntem convinși că tehnologia realității augmentate îi ajută pe copii să vadă educația ca o extensie naturală a procesului de joacă. Copiii nu simt că învață, ei se relaxează, participă la activități distractive, dar la finalul procesului, își vor îmbunătății, cu siguranță, bagajul de cunoștințe”, declară specialistul în educație Ștefania Filip, coordonator al Centrului Internațional Helen Doron English, în România.

În cadrul atelierelor interactive, va avea loc și o tombola cu premii constând în aplicații inovative de învățare a limbii engleze, pentru smartphone, tablete sau laptop-uri.

Helen Doron English este o instituție internațională cu un succes de 30 de ani în predarea limbii engleze pentru copii de la 0 la 18 ani. Peste 2 milioane de copii din intreaga lume vorbesc astăzi engleza datorită Helen Doron English.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.