Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ateliere de improvizatie pentru copii

0

Improvisneyland lansează un nou proiect pentru copii:

Ateliere de improvizație pentru vacanță

Sâmbătă, 1 iulie, trupa de actori Improvisneyland dă startul unui nou proiect dedicat copiilor, numai bun de răcorit în vacanța urbană și de stârnit imaginația. Atelierele de improvizație pentru vacanță sunt create și susținute de Radu Ciobănașu, actor profesionist cu experiență în predarea cursurilor de improvizație pentru copii.

ateliere de vacanta

Sunt invitați să participe copii cu vârste între 7 și 14 ani, amatori de povești și distracție prin artă dramatică.

Atelierele cuprind lecturi de povești esențiale pentru dezvoltarea emoțională a copilului, interpretate de Radu Ciobănașu, dar și de alți actori profesioniști invitați. Pe de altă parte, copiii vor învăța tehnici ale teatrului de improvizație și vor avea ocazia de a pune în scenă poveștile citite, în propria lor viziune actoricească și regizorală.

În cadrul atelierelor, cei mici vor exersa vorbirea liberă, ascultarea activă, dezvoltarea creativității prin metodele teatrului, vor îndrăgi lectura și vor crea propria lor scenetă. Tehnicile de improvizație îi vor ajuta să elimine frici și inhibiții, dar mai ales să-și activeze spontaneitatea și agilitatea mentală.

Radu Ciobănașu, coordonatorul atelierelor, a inițiat în 2016 cursurile de improvizație pentru copii, Micii IMPROfesioniști, iar de atunci, cei mici au avut susținut propriile lor spectacole cu public.

Spațiul de desfășurare a atelierelor este Lente Șotron, pe str. Dionisie Lupu, nr. 78, în fiecare sâmbătă, începând cu 1 iulie, între orele 12.00 -14.30. Frecvența atelierelor este o dată la două săptămâni, iar prețul unui atelier este de 50 de lei.

Înscrierea se poate face pe email, la adresa trupa@improvisneyland.ro

Să fie vară, să fie vacanță improvizată!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.