Ateliere de Crăciun la Muzeul Național de Artă Contemporană

0

Muzeul Național de Artă Contemporană – MNAC București și Asociația ArtCrowd – Artiști în educație invită sâmbătă, 17 decembrie, între orele 11:00 – 12:00 și 12.00-13.00, copiii între 5-12 ani să se lase cuceriți de lumea colorată și plină de construcții neașteptate a artistului român Mihai Olos.

unnamed

Evenimentul va avea loc în cadrul expoziției „Efemeristul- O retrospectivă Mihai Olos”. Împreună vom observa modul jucăuș de lucru al artistului, vom discuta despre materialele sale preferate și vom construi la rândul nostru forme inspirate de expoziție, perfect adaptate sărbătorii Crăciunului care se apropie.

Aduceți-vă bună dispoziție și curiozitatea despre formele naturale!

ArtCrowd – Artiști în educație este o organizație culturală ce dezvoltă prin intermediul artei, competențele analitice, emoționale, sociale, estetice și lingvistice ale copiilor și adolescenților cu vârste cuprinse între 5-18 ani. Viziunea ArtCrowd este includerea educației artistice de calitate în educația tuturor copiilor din România. Echipa ArtCrowd este formată din profesioniști din domeniile arte vizuale, teatru și arhitectură, care și-au unit expertiza pedagogică pentru a crea concepte educaționale pentru școli si muzee. Acestea sunt dezvoltate și adaptate în urma fiecărei întâlniri cu copiii și adolescenții.

Intrarea se face fără rezervare, în limita a 20 de participanți / pe atelier, participarea în baza biletului de intrare. http://www.mnac.ro/vizitand-mnac

Se asigură accesul cu automobilul propriu / taxiul și locuri de parcare.

Muzeul Național de Artă Contemporană – MNAC București

Adresa: Str. Izvor 2-4, Palatul Parlamentului, aripa E4, Bucureşti 050563

Accesul prin Calea 13 Septembrie, poarta B3

E-mail: info@mnac.ro

Tel.: 0040-21-3189137

Mobil: 0721-378-679

Credit imagine: MNAC.

Web: www.mnac.ro

FB: www.facebook.com/mnacbucharest

FB event:https://www.facebook.com/events/338025756583504/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.