Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Atelier teatru labirint in mansarda incubator107. O calatorie.

0

Ce?

Teatrul labirint e un fel de călătorie – e o ocazie să te oprești din alergătură și să călătorești dincolo de cuvinte, zgomot și eficiență. Te uiți mai întâi la tine și faci cunoștință cu cine ești tu fix în acel moment – nu cum ai vrea să fi văzut, nu cum te lupți să devii, nu grijile, proiecțiile, speranțele sau regretele. Tu așa cum ești tu – cel care calcă pe podea, care simte fulgii pe vârful nasului, care miroase tămâie, care fredonează total afon, tu care simți că trăiești.

Teatrul labirint e un fel de comunicare – e acel moment unic în care faci cunoștință cu cel de lângă tine. Și nu vei apăracolaj bucuresti punctul tău de vedere, nu te vei uita la ceas, nu te vei gândi la ce să spui – pentru că nu se va vorbi nimic. O să înveți să asculți, să aștepți, să îl ajuți pe celălalt să descopere lumea de dincolo de cuvinte, zgomot și eficiență. Generozitate.

Teatrul labirint este atunci când nu încerci să fii deștept, creativ și inovativ. Este atunci când ești om. Nu o să învățați nimic cuantificabil, explicabil și măsurabil. O să vă dezvățați de cuantificabil, explicabil și măsurabil.

Atelierul se va desfășura pe durata a 8 întâlniri. Singura noastră condiție este să veniți la minim 7 dintre acestea. La finalul acestui atelier, vom construi împreună un labirint senzorial pe o temă aleasă împreună, care se va putea descoperi între 27 septembrie și 3 octombrie, de către oameni dragi, străini, vecini în republica imaginației.

Atelierul face parte din proiectul Sensory Labyrinth Theatre. The Mindmap of a Community, ca o urmare a training-ului internațional susținut de Iwan Brioc, inițiatorul metodei, la Gura Portiței, prin finanțarea Programului Tineret în Acțiune. Participanții români de la acest training vor împărtași cu voi învățăturile, metoda și amintirea a ceea ce Iwan numește „falling awake to the miracle of being alive”.

Cu cine?

Cu Vlad Dumitrescu, Alina Ciotârnel, Irina Ionescu și Miki Dănăcică, reprezentanții României din training-ul international Sensory Labyrinth Theatre. The Mindmap of a Community, desfășurat la Gura Portiței, prin finanțarea Programului Tineret în Acțiune.

Mulțumim lui Iwan Brioc că a avut răbdarea și curajul să descopere teatrul labirint și apoi să îl împărtășească.

Cu ce?

Întrebarea nu este cu ce, ci fără ce: fără idei preconcepute, fără cravată, fără pantofi cu toc, fără frică, fără așteptări, fără măști, fără griji și fără realitate.

Vino cu tine.

Când?

sâmbată@incubator107 , 21 septembrie 2013 de la 11:00 la 16:00

duminică@incubator107 , 22 septembrie 2013 de la 11:00 la 16:00

luni@incubator107 , 23 septembrie 2013 de la 18:00 la 21:30

marți@incubator107 , 24 septembrie 2013 de la 18:00 la 21:30

miercuri@incubator107 , 25 septembrie 2013 de la 18:00 la 21:30

joi@incubator107 , 26 septembrie 2013 de la 18:00 la 21:30

vineri@incubator107 , 27 septembrie 2013 de la 18:00 la 21:30

sâmbată@incubator107 , 28 septembrie 2013 de la 11:00 la 16:00

 

Cum?

Înscrierea la atelier se face aici. Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

Acest atelier presupune un proces îndelung și transformativ și credem că un preț fix pentru participarea la toate întâlnirile ne motivează să rămânem implicați până la final. De asemenea, datorită echipei mari de meșteri și efortului de organizare a acestui atelier, prețul fix corespunde donației de 30 lei/întâlnire, indiferent de numărul de ore. Pentru a participa la acest atelier pregătiți 240 lei, care pot fi dăruiți înainte de începerea atelierului sau în prima zi a atelierului, prin virament în contul RO09RNCB0074130522510001 sau venind direct la noi în mansard anunțându-vă venirea la 0744 54 00 11 sau 0735 875 785.

Mulțumim pentru generozitate!

Dacă nu vă puteți permite, nu stați departe, ne puteți ajuta în alte feluri: să promovăm în companii Programul de descoperire a pasiunilor, să închiriem mansarda pentru alte traininguri sau evenimente, să atragem sponsorizări sau să umplem pur și simplu mansarda de bucurie – http://bucuresti.incubator107.com/colaborari.html.

 

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.