Atelier RRResponsabil: economisesti bani si resurse, comunicand mai eficient responsabilitatea sociala

0

Ateliere Fara Frontiere  organizeaza pe 27 noiembrie ceremonia de decernare a premiilor concursului „GiveIT!” in cadrul unui atelier interactiv de informare si sensibilizare pe tema celor „3R: Reducerea deseurilor, Reutilizarea produselor, Reciclarea materialelor” dedicata companiilor si asociatiilor romane cu o actiune recunoscuta, sau pur si simplu interesate de tematica protectiei mediului si dezvoltarii durabile.

Acest atelier va avea loc miercuri 27 noiembrie, de la 09.00 la 11.00, intr-un spatiu colaborativ din centrul Bucurestiului „The Hub”. Daca acest atelier va intereseaza, va rugam sa ne scrieti la contact@atelierefarafrontiere.ro .

Atentie, locuri limitate!

Ateliere Fara Frontiere a organizat in perioada 7 octombrie -15 noiembrie concursul „GiveIT!”, o initiativa de promovarea a celor „3R” si de sensibilizare a intreprinderilor la gestiunea sustenabila a resurselor si deseurilor lor.

28 de companii mari si mici au participat la acest concurs, am colectat mai bine de 1200 de deseuri de echipamente electrice si electronice, in total 2 tone de DEEE care vor fi testate, reconditionate sau reciclate in respectul normelor de mediu europene in atelierele noastre de insertie socioprofesionala, creand astfel locuri de munca pentru reintegrarea persoanelor dezavantajate. Mai mult, echipamentele astfel reconditionate si care respecta norme stricte de calitate vor fi donate catre scoli si asociatii in toata tara prin programul Assoclic, aflat la a 12-a editie nationala.

Aceste actiuni fac parte din proiectul „RRResponsabil si solidar: Redu, Reutilizeaza, Recileaza!” derulat in parteneriat cu eco-organismul Ecotic si co-finantat de Programul de cooperare Elvetian-Roman.

Pentru mai multe informatii: www.atelierefarafrontiere.rowww.assoclic.ro; www.solidaritateadigitala.ro

ateliere fara frontiere desene

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează