Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Atelier RRResponsabil: economisesti bani si resurse, comunicand mai eficient responsabilitatea sociala

0

Ateliere Fara Frontiere  organizeaza pe 27 noiembrie ceremonia de decernare a premiilor concursului „GiveIT!” in cadrul unui atelier interactiv de informare si sensibilizare pe tema celor „3R: Reducerea deseurilor, Reutilizarea produselor, Reciclarea materialelor” dedicata companiilor si asociatiilor romane cu o actiune recunoscuta, sau pur si simplu interesate de tematica protectiei mediului si dezvoltarii durabile.

Acest atelier va avea loc miercuri 27 noiembrie, de la 09.00 la 11.00, intr-un spatiu colaborativ din centrul Bucurestiului „The Hub”. Daca acest atelier va intereseaza, va rugam sa ne scrieti la contact@atelierefarafrontiere.ro .

Atentie, locuri limitate!

Ateliere Fara Frontiere a organizat in perioada 7 octombrie -15 noiembrie concursul „GiveIT!”, o initiativa de promovarea a celor „3R” si de sensibilizare a intreprinderilor la gestiunea sustenabila a resurselor si deseurilor lor.

28 de companii mari si mici au participat la acest concurs, am colectat mai bine de 1200 de deseuri de echipamente electrice si electronice, in total 2 tone de DEEE care vor fi testate, reconditionate sau reciclate in respectul normelor de mediu europene in atelierele noastre de insertie socioprofesionala, creand astfel locuri de munca pentru reintegrarea persoanelor dezavantajate. Mai mult, echipamentele astfel reconditionate si care respecta norme stricte de calitate vor fi donate catre scoli si asociatii in toata tara prin programul Assoclic, aflat la a 12-a editie nationala.

Aceste actiuni fac parte din proiectul „RRResponsabil si solidar: Redu, Reutilizeaza, Recileaza!” derulat in parteneriat cu eco-organismul Ecotic si co-finantat de Programul de cooperare Elvetian-Roman.

Pentru mai multe informatii: www.atelierefarafrontiere.rowww.assoclic.ro; www.solidaritateadigitala.ro

ateliere fara frontiere desene

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.