Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Atelier practic de pictura: Natura statica

0

Atelier practic de pictura: Natura statica

Fundatia Calea Victoriei organizeaza din, 5 Aprilie ora 18.30, Atelierul practic de pictura: Natura Statica, sustinu de artistul plastic Arina Gheorghita.
Arina Gheorghita, pictor format intr-o familie de artisti plastici care promoveaza in mod special pictura cu subiect, descinsa din stralucita traditie a maestrilor artei romanesti, a conceput acest curs special pentru a arata potentialul urias al unui gen traditional: NATURA STATICA.
Departe de a fi un gen perimat – asa cum sustin unii ignoranti – iubita deopotriva de cei clasici si de cei moderni, NATURA STATICA se poate aborda in zeci de stiluri diferite si tehnici pe masura.
“SAPTE ZILE – SAPTE STILURI”
Dintre acestea, lectorul nostru a ales sapte stiluri, asa incit la fiecare sedinta sa se poata studia temeinic cite unul.
Fiecare sedinta va dura 2h si jumatate.
Temele atelierelor sint:
1. Natura statica in stil cubist.
2. Natura statica in stil fovist.
3. Natura statica in stil minimalist rafinat.
4. Natura statica in stil grafic.
5. Natura statica in stil suprarealist.
6. Natura statica cu interventii neobisnuite.
7. Natura statica cu stil expresionist.
Tehnicile folosite in cadrul atelierelor de pictura vor fi compozite: tempera, pastel, carbune si colaj. Suportul va fi carton pentru artisti profesionisti.

Lector: Arina Gheorghita
Data incepere: 5 Aprilie 2012; Ora curs: 18:30
Numar ateliere: 7 Frecventa: saptaminal, joi
Cost: 400 ron; Cost studenti si pensionari: 350 ron
Locul desfasurarii: Fundatia Calea Victoriei, str. Caimatei 20, et. 3.
Inscriere la CONTACT@VICTORIEI.RO

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.