Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Atelier online – Stil vestimentar pentru adolescenţi (15–18 ani)

0

Cine îi vorbește fiicei tale despre frumusețe? Oferă-i un curs online interactiv la care să afle ce stil vestimentar i se potrivește, de la culori la croieli și texturi. Atelierul online – Stil vestimentar pentru adolescenţi începe din 4 noiembrie, are două întâlniri și două grupe: una de la 10.00 a.m și una de la 16.00 p.m.

Valentina Bălașa Ario, lectorul cursului, a fost model și este acum consultant de imagine și designer de ținute de gală. A susținut deja mai multe ateliere și cursuri de beauty pentru adulți și adolescenți.

La cele două întâlniri ale atelierului vor vorbi despre schimbările care apar în viaţa unui adolescent, nevoia de reinventare a stilului vestimentar, dorinţa de a nu mai fi cosiderat copil, nevoia de exprimare prin vestimentaţie şi accesorizare.

Vor învăța să își adapteze vestimentația în funcție de codul vestimentar, fără să renunțe la stilul personal.

Vor afla ce tip de siluetă au și cum să-și aleagă hainele în funcţie de conformaţie. Aflăm ce trebuie neapărat să aibă în garderoba de bază – necesarul minim care să acopere toate situaţiile impuse de codul vestimentar şi cum să își aleagă accesoriile în armonie cu hainele.

Analizează la atelier imagini cu persoane îmbrăcate corect sau incorect, în funcţie de context.

Cursul are loc săptămânal, miercuri. Poate participa la grupa de dimineaţă: 10.00 – 11.30 sau la cea de după-amiază: 16.00-17.30. Când faci plata, online, de pe pagina cursului, scrie la „Note comandă” care e grupa la care vrei să participe.

Cu o zi înainte de începerea cursului, toţi cei înscrişi (taxa achitată) vor primi un link, cu ajutorul căruia să acceseze cursul şi instrucţiunile de conectare la Zoom. Dacă ai întrebări, scrie un mesaj pe contact@victoriei.ro.

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.