Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Atelier online Antistres: Tips & tricks pentru relaxare

0

30% din tensiunea din interior se descarcă doar prin dialog. Învață să te relaxezi și beneficiază de experiența trainerului și psihologului Karina Nagy, la Atelierul online Antistres: Tips&tricks pentru relaxare organizat din 2 mai, în dimineți de sâmbătă, de la 11.00, de Fundația Calea Victoriei.

Atelierul îţi oferă posibilitatea să primeşti în discuţiile de grup soluţii şi răspunsuri de specialitate. Vei participa la un grup de analiză transformatoare a gândurilor negre, a fricilor, a furiei şi a distructivităţii în gânduri pozitive, pace şi armonie, prin practici creative.

Te invit să-mi povesteşti despre bogăţia gândurilor şi a stărilor tale din această perioadă. Vom aborda structurat factorii de stres şi efectele lor. Împreună vom găsi soluţii potrivite pentru fiecare caz adus în discuţiile noastre. Îţi pun la dispoziţie toate informaţiile pe care le am din sfera psihologiei.” spune lectorul Karina Nagy

Atelier online Antistres: Tips& tricks pentru Relaxare

Karina Nagy îți dezvăluie câte ceva despre noul ei atelier online, ce va începe sâmbătă, 2 mai, la 11.00: https://bit.ly/AtelierAntistresAflă care sunt temele de discuție și cât de mult te pot ajuta să-ți regăsești seninătatea și buna dispoziție exercițiile și informațiile aflate la curs.

Publicată de Fundatia Calea Victoriei pe Luni, 27 aprilie 2020

Obiectivul atelierului antistres este să te ajute să transformi criza de viaţă prin care treci într-o oportunitate de dezvoltare personală şi profesională.

Temele celor 4 întâlniri de atelier online:

1. Tipurile de stres şi modul în care afectează ariile vieţii noastre. Vorbim inclusiv despre ce putem face pentru a schimba situaţia.

2. În funcţie de factorii de stres, noi oamenii putem reacţiona somatic, dezvoltând pe termen lung diverse afecţiuni. În această întâlnire vom discuta despre efectele somatice ale factorilor de stres pe care îi întâmpini.

3. Reacţiile psihoemoţionale la stres şi efectele lor asupra relaţiilor din viaţa noastră, cu propria persoană şi secvenţial cu ceilalti.

4. Strategii de depăşire a crizelor de viaţă, fie că sunt ele determinate medical, financiar sau de ordin psihoemoţional.

Vestea bună este că, la acest atelier online antistres, poţi participa oriunde te-ai afla în România sau peste hotare. Atelierul este live și interactiv. Toate cele 4 ședințe au loc sâmbăta, de la 11.00 la 13.00.

Taxa de participare pentru întregul curs este de 300 de lei și poate fi plătită pe site, chiar de pe pagina cursului. Cu o zi înainte de data începerii, primești pe mail un link unde poți urmări cursul.

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.