Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Atelier intensiv de introducere in fotografie cu Mugur Varzariu

0

Fundatia Calea Victoriei va invita simbata, 18 mai, de la 10:00-17:00, la un Atelier intensiv de introducere in fotografie cu Mugur Varzariu, artist social, Canon explorer.

 

Curs intensiv de fotografie pentru incepatori

 

Fundatia Calea Victoriei va invita simbata, 18 mai, de la 10:00-17:00, la un Atelier intensiv de introducere in fotografie cuMugur Varzariu, artist social, Canon explorer.

Fotografiile lui Mugur Varzariu au fost publicate de catre publicatii de prestigiu, cum ar fi: Le Monde, The Economist, The New York Times, Welt, Los Angeles Times.

Desi a inceput sa lucreze ca fotograf din 2010, in acelasi an a cistigat iReport CNN award si a avut fotografii selectate de catre diversi editori precum Daphne Angles (2010), Alexia Singh, Renata Ferri si Paul Romer (2011) in cadrul competitiei Editor’s Choice 3 organizata de CPN (Canon Professional Network). Doi ani consecutivi a avut seara de proiectie in cadrul renumitului festival de fotojurnalism Visa pour l’Image de la Perpignan.

In 20 Decembrie 2011 a primit distinctia ‘Honorable Mentions’ – UNICEF ‘Photo of the Year’ 2011.

Din anul 2012 este parte din programul “Canon Ambassadors Program” ca “Explorer”.

Descrierea Cursului:

Acest curs demistifica DSLR-ul astfel incat participantii sa se familarizeze cu aparatele si sa le foloseasca fara reticenta.

Invatam cum sa folosim setarile si functiile camerelor fotografiind. Vorbim despre diafragma, timp de expunere, ISO, white balance, formatare si avantajul de a fotografia folosind diferite tipuri de fisiere.

Observam in mod practic cum diverse setari ale camerei influenteaza imaginea obtinuta.

Echipament pentru Curs:

Fiecare participant isi aduce propria camera DSRL, un obiectiv, manualul si un card de memorie.

Verificati ca bateria sa fie incarcata inainte de curs.

Participanti sunt rugati sa citeasca manualul de instructiuni al aparatului.

fundatia calea victoriei

Lector: Mugur Varzariu

Data: 18 Mai 2013; Ora: 10:00

Cost: 450 ron; Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari): 400 ron

Locatie: fundatie, Popa Soare nr 40, etaj 1

Inscriere la CONTACT@VICTORIEI.RO

 

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.