Atelier Hârtie Marmorată

0

Scăpaţi de energia negativă şi creaţi-vă un carnetel unicat cu hârtie marmorată!

Hârtia marmorată, ebru în limba turcă sau paper marbling în limba engleză, descrie arta de a desena pe apă. Mai exact, transpunerea picturii in apă prin impregnarea pe o hartie.

 Fundaţia Chance For Life vă invită joi, 19 iunie, ora 19:00 la Cafeneaua “Have a Cigar”, sa experimentaţi arta de a desena pe apă şi sa confecţionaţi propriile carnetele unicat in cadrul Atelierului de Hârtie Marmorată.

AfisAtelier-Hartie-Marmorata2 (1)

Adresa cafenelei este: str. Dianei, nr. 11, sector 2, Bucureşti (aproape de Piata Rosetti).

Taxa de participare este de 25 de lei. Cu această donaţie veţi sustine organizarea unei excursii pentru beneficiarii Programului Speranta pentru Azi. Acest program susţine integrarea socio-profesională a unui grup de tineri cu dizabilităţi instituţionalizaţi.

Înscrierile se fac trimiţând un mail la adresa evenimente@chanceforlife.ro

Număr de locuri: 20.

Toate materialele vor fi puse la dispoziţie de către Fundaţia Chance for Life.Fundaţia CHANCE FOR LIFE este o organizaţie neguvernamentală care îşi propune dezvoltarea comunităţilor din România prin intermediul copiilor şi tinerilor. Prin campanii sociale şi educaţionale care provoacă oamenii să gândească diferit, prin programe care oferă suport emoţional şi social pentru copii şi tineri, Chance for Life formează spiritul civic al românilor, contribuind astfel la dezvoltarea durabilă a comunităţilor din ţara noastră.

Mai multe informaţii puteţi găsi pe www.chanceforlife.ro sau pe Facebook.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează