Atelier handmade Dream Catcher la YPC cafe

0
Un dream catcher(o plasa de vise) agatat deasupra patului are puterea de a prinde visele. Pe cele rele le pastreaza si dispar odata cu venirea diminetii, iar cele bune coboara inspre noi. Imagineaza-ti ce puteri are daca este facuta chiar de tine sau daca o daruiesti cuiva drag.

Fundaţia Chance for Life te invita luni, 5 martie 2012, ora 18.30 la YPC Café in Bucuresti (Adresa: Str. Crisana nr. 21, sector 1) la un atelier despre cum sa… prindem visele. Vom invata alaturi de tinerii de la fundatie cum sa cream un dream catcher, cum a aparut acesta, vom vorbi despre vise si visuri, totul intr-o atmosfera linistita, pe muzica americo-indiana.
Când? 5 martie, ora 18.30
Unde? YPC Café, str. Crisana, nr 21, sector 1, Bucuresti
Cum? Inscrie-te trimitand un mail la diana.ferent@youngprofessionals.ro.
Numar de locuri: 20
Donatie sugerata: Pentru ca vorbim de vise şi visuri, cu cei 20 lei pe care ii vei dona la intrare, ne vei ajuta sa aducem mai aproape de visurile lor un grup de tineri seropozitivi institutionalizati.
Ce trebuie sa aduci? Entuziasm si visuri de implinit, toate materialele vor fi puse la dispozitie de catre Fundatia Chance for Life.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează