Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Atelier de tehnici de negociere (3-5 septembrie)

0

Se spune că orice formă de comunicare este, în fond, o formă de a convinge. În acest proces de convingere, abilităţile de negociere sunt cele care fac diferenţa între eşec şi succes.

Abilitatea de a negocia este una dintre calităţile de care, indiferent de domeniul de activitate, majoritatea oamenilor are nevoie. De aceea Fundația Calea Victoriei te invită în perioada 3-5 septembrie 2018, de la ora 19:00, la Atelierul de tehnici de negociere susținut de trainerul Alin Comșa.

tehnici de negociere

La atelierul acesta vei aprofunda şi dezvolta cele mai bune strategii de negociere și vei afla „când” şi „unde” este recomandat să intri într-o negociere. Cei mai buni negociatori au o serie de comportamente care duc de obicei la reuşită. Există tipuri de negociere recomandate în funcţie de context și întrebări cu putere de negociere  dar și structure recomandate de influenţare şi convingere.

Atelierul pune accent pe strategiile de negociere de tip win-win, dar vor fi luate în discuţie şi strategiile de manipulare şi seducţie ca să ştii cum să procedezii tunci când ești în faţa unui negociator care apelează la astfel de tehnici seductive de negociere.

Ţinând seama de comportamentul clientului în sine, fiecare tip de negociere are o abordare diferită. La atelierul de tehnici de negociere, arătăm care sunt factorii de care trebuie să ţii seama ca să iei cea mai bună decizie. În plus, se va discuta despre experienţele de negociere pe care le-a avut fiecare participant – ce problemă a întâmpinat, ce s-a întâmplat, ce n-a funcţionat – astfel încât vor fi livrate informaţii cât mai aplicate pe realitate.

Iată câteva dintre lucrurile pe care le vei învăţa şi testa la acest curs:

  • Principii ale comunicarii în negociere
  • Diferenţa dintre a asculta şi a auzi
  • Întrebări de negociere
  • Tipuri de negociere / Stiluri de negociere: Secretul lui Socrate, Legea penuriei, Întrebarea de indentificare a interesului, Emoţia aduce raţiune, Principiul simpatiei etc.
  • Negocierea cu persoane dificile
  • Negocierea şi sistemele de convingere: principii, condiţii, structuri
  • Semnale de cumpărare
  • Influenţa şi manipularea în negociere
  • Comportamentele unui bun negociator

Fiecare întâlnire durează două ore (19:00 – 21:00), cursul are loc la sediul Fundației – str. C. A. Rosetti 47, et. 1. Costul atelierului este de 220 lei.

Detalii și înscrieri pe www.victoriei.ro

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.