Atelier de teatru @ Alandala

0

atelierteatru_alandala_25sep

Locatie: Alandala Cafe

Data: Joi,  25 Septembrie

Ora: 20:00 / Durata 2h

Adresa: Str Aurel Vlaicu nr 70

Intrare : 15 ron

Link Eveniment: https://www.facebook.com/events/293731314165441/?fref=ts

Profesor: Oleg Apostol

Rezervari: 0720 326 925 / 0740 471 901
sau la alandala.cafe@gmail.com

 

Vă e poftă de teatru ?
Să încercați roluri trăznite, să improvizați și să vă jucați ?

Joi, 25 Septembrie, in cadrul saptamanii Bucharest Comedy Week , ne întâlnim în Alandala, să jucăm TEATRU.

Oleg Apostol, actor in „Scuzati, pardon, m-am razgandit” ne va însoți în călătoria magică pe tărâmul creativității și al spontaneității.

Vom învăţa tehnici de actorie, ne vom energiza cu joculeţele de încălzire, vom face exerciții de dicție, vom citi şi interpreta texte.

Ne vedem Joi! de la ora 20:00.

Durata 20:00 – 22:00

Intrare 15 RON

Pentru a ajunge la Alandala, de la Piata Romana o luati pe Bvd Dacia si dupa Institutul Francez faceti stanga pe Str Aurel Vlaicu.  Casa se afla pe partea dreapta a drumului la numarul 70 si are o poarta foarte colorata usor de identificat.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează