Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Atelier de stil vestimentar masculin

0

J-C-Leyendecker-05 

Fundatia Calea Victoriei va invita vineri, 10 ianuarie, de la ora 19.00, la Atelierul de stil vestimentar masculin, sustinut de Raluca Dobrovolschi.

Moda este o preferinta initiata de catre o minoritate si ulterior adoptata in masa, indiferent de afinitatea stilistica, coloristica sau de croiala intre aceasta si cel care o adopta.

Stilul, pe de alta parte, este selectarea acelor particularitati de model sau croiala, care complimenteaza trasaturile fizice unice ale unei persoane.

Un atelier destinat barbatilor dezinteresati de moda, dar preocupati de propria imagine, barbatilor care vor sa faca alegeri vestimentare potrivite anatomiei lor, contextului in care se afla si mesajelor pe care vor sa le transmita  celor din jur.

Vom afla cum se fac aceste alegeri vorbind despre proportiile corecte, eticheta vestimentara, stil de viata.

Vom descoperi de ce a avea o educatie vestimentara adecvata este mult mai important decat a detine costumul sau pantofii perfecti.

In cele trei intalniri, vor fi abordate urmatoarele teme:

1. Codurile vestimentare. Ce reprezinta conceptul de cod vestimentar, ce tip de tinute presupune fiecare dintre ele, ce cod vestimentar abordam intr-un context anume. Pentru ca tinuta ideala nu este completa fara pantofii potriviti, vom discuta despre modelele clasice, moduri de ingrijire .

2. Costumul si camasa, piesele de baza ale garderobei barbatului actual. Cum alegem tesaturile, culorile, dimensiunile, accesoriile care ne subliniaza cele mai bune trasaturi fizice si care sunt asocierile corecte intre imprimeurile camasii, cravatei si costumului.

3. Tinuta de ceremonie are puterea de a transforma, din punct de vedere vizual, orice barbat intr-un domn. Distinctia oferita de un smoching este inegalabila atunci cand este corect alcatuit, purtat cu atitudine, in momentul si locul potrivite.

 

Lector: Raluca Dobrovolschi

Data incepere: 10 Ianuarie 2014; Ora curs: 19:00

Cost: 140 ron; Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari): 130 ron

Locul desfasurarii: Str. Popa Soare, nr. 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Biserica Sfanta Vineri-Blvd Corneliu Coposu)

Inscriere la CONTACT@VICTORIEI.RO

Detalii la www.victoriei.ro

 

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.