Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Atelier de sculptat dovleci la Antipa

0

Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” îi invită pe cei mici la cea de-a treia ediție a  atelierelor de sculptat dovleci de la Antipa care va avea loc vineri, 28 octombrie începând cu ora 17.30, în Sala Atelier a Muzeului.

Daca aveți, așadar, între 8 și 14 ani vă așteptăm la Muzeu să va folosiți inventivitatea, fantezia și iscusința la Atelierul de sculptat dovleci de la Antipa!

atelier-sculptat-dovleci

Toate materialele folosite în cadrul atelierului sunt puse la dispoziție de către Muzeu. În plus, cei mici vor pleca acasă cu kitul de sculptat, dovleacul modelat și diploma de participare!

Costurile sunt de 50 lei/participant.

Înscrierile se pot face în limita a 15 locuri, pe e-mail: info@antipa.ro.

Parteneri media: MediaIQ, UnitedMedia, Calendar Evenimente, comunicatedepresa.ro, Centruldepresa.ro, Oraşul Meu, Grădinite.com, Prokid.ro, GoKID.ro, Salut Bucureşti, inParc, mamica.ro, melc-codobelc.ro, agendacopiilor.wordpress.com, HotNews, SmartWoman, Mămica de azi, Mami, stiripentrucopii.com, kidsnews.ro, labucatarie.ro.

Detalii pe: www.antipa.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.