Atelier de rezolvarea problemelor utilizând gândirea și psihologia pozitivă aplicată / 1 iunie 2014

0

implicatePentru a vedea jumătate plină a paharului și pentru a rezolva probleme este important să ne “cultivăm” abilități și atitudini potrivite. Te invităm să învăţăm împreună să găsim soluţii încurajându-ne gândirea, acţiunile, dar şi emoţiile pozitive.

Înscriere la atelier

afis rezolvarea problemelor mai 2014

Atelier de rezolvarea problemelor utilizând gândirea și psihologia pozitivă aplicată, București, 1 iunie 2014

 • Data și locul atelierului: 1 iunie 2014 (de la ora 10:00 la ora 17:00) la sala de training IRTTraining Cafe, strada Academiei nr. 17, București.
 • Traineri: Florin Ghindă, co-fondator RomâniaPozitivă.ro și trainer cu experiență de peste 12 ani și Lucian Ghindă, Co-fondator DevAcademy și trainer cu experiență de peste 6 ani.
 • Cât costă? Taxa de participare pentru acest workshop este de 100 RON / persoană (cu taxe incluse) și cuprinde materialele de workshop și pauzele de cafea.
 • Termenul limită de înscriere este 30 mai ora 13:00. Numărul maxim de participanți: 20.

Înscriere la atelier

Pentru cine este util acest atelier?

Atelierul este potrivit pentru:

 • persoane expuse la activități cu grad ridicat de probleme și cu atribuții în rezolvarea de probleme.
 • echipe și organizații care doresc un climat constructiv de lucru.

Obiectivul principal al atelierului

invataLa finalul atelierului fiecare participant are un „prototip” al problemei cu principalele elemente, cu întrebări și răspunsuri plus acțiuni de implementat pentru rezolvarea problemei respective. Peste 500 de persoane au beneficiat în evenimentele din ultimii doi ani de soluțiile gândirii pozitive în rezolvarea problemelor.

Vei primi de asemenea:

 • Un program de follow-up.
 • Un cadru util pentru rezolvarea problemelor (nu o rețetă!).
 • Recomandări de resurse suplimentare utile.

De ce este utilă gândirea și pshiologia pozitivă?

Aducem în format de atelier de lucru metode și instrumente PRACTICE inspirate din psihologia pozitivă și utile în rezolvarea problemelor în special din aria de business.

Împreună cu participanţii la workshop, construim soluţii la ”valea plângerii”, exersăm metode pentru a vedea jumătatea plină a paharului şi învăţăm să construim un “climat” pozitiv în cadrul unei echipe.

Ce vei afla și vei exersa la acest atelier?

Te invităm la un atelier interactiv în care abordăm gândirea pozitivă mai puțin în sens filozofic și mai mult în sens PRACTIC pentru a identifica:

 • câteva metode și instrumente APLICABILE ale gândirii pozitive în rezolvarea problemelor;
 • cum să EVITĂM să fim fără vlagă și negativiști;
 • ce să facem CONCRET ca să acționăm pozitiv pentru a rezolva probleme.

Programe similare desfășurate recent:

Atelier de rezolvarea problemelor utilizând gândirea pozivită aplicată, Training Cafe (martie 2014), Impact HUB (aprilie 2014), Optimism 60+ în cadrul Romanian Fun Festival (aprilie 2014),  Cheia pozitivă în rezolvarea problemelor de business la Clubul Profesioniştilor în Imobiliare (februarie 2014), Despre Jumătatea plină a paharului la Conferința despre Fericire (octombrie 2013).

Costuri și date administrative:

❖    Taxa de participare pentru acest workshop este de 100 RON / persoană (cu taxe incluse) și cuprinde materialele de workshop și pauzele de cafea.

Gândire pozitivă pentru rezolvarea problemelor. Pentru când lucrurile par să nu meargă în direcția pe care o dorești, când începi să ai mai multe plângeri și probleme decât soluții. Pentru când nu prea mai vezi jumătatea plină a paharului, pentru când ceea ce spui, ce faci și ce gândești par că nu se mai aseamănă.

Gazdele atelierului

❖     Florin Ghindă, Fondator RomâniaPozitivă.ro

florin-ghindaFlorin este educator de spirit și gândire pozitivă. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 20 de autori și peste 11 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006.

Florin are peste 12 ani de experiență ca trainer pentru circa 4000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor, antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding.

Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Motivaţia principală a lui Florin este dorinţa şi încrederea de a schimba lucrurile în Bine în România. Mai multe informații aici și aici.

❖     Lucian Ghindă, Fondator DevAcademy

lucian-ghindaLucian are o experiență de 6+ ani de training în domenii variate: Lucru în echipă, Inteligență Emoțională, Comunicare, Managementul Proiectelor, Managementul Echipelor, Modele de management și decizii, Managementul Stresului, Limbaje de Programare, Arhitectura si Design Software.

În același timp are 7+ ani de experiență de management în IT fiind implicat în mai multe proiecte de dezvoltare software naționale și internaționale.

Este în prezent unul dintre cei doi fondatori DevAcademy, dedicând-și timpul și platformei de dezvoltare profesională și personală Ghinda.com, unde este trainer și dezvoltator de programe de învățare.

Cele două zone mari în care activează au în comun o valoare importantă pentru el: evoluția.

Lui Lucian îi place să înoate, să alerge sau să se plimbe ascultând muzică în parc și este pasionat de știință.

Mai multe despre Lucian Ghindă aici.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.