Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Atelier de Public Relations

0

Atelier de Public Relations

Fundatia Calea Victoriei va invita miercuri 4 iunie, de la ora 19:00 la Atelierul de Public Relations sustinut de Anca Maria Banita.

Obiectivul acestui atelier este de a oferi informatii concrete despre ce inseamna PR si care sunt instrumentele folosite de profesionistii in domeniu pentru a crea o campanie reusita.

PR-ul a insemnat intotdeauna sa construiesti relatii cu publicul tau, prin intermediul unei comunicari relevante, semnificative. PR-ul a fost, este si va fi mereu despre oameni. Prin intermediul PR-ului care pune oamenii in centru, companiile pot sa identifice un grup corect de oameni, sa le descopere nevoile, sa gaseasca acele canale de influenta si, prin intermediul instrumentelor de PR si al cuvintelor, sa le satisfaca aceste nevoi.

Dureaza 20 de ani sa construiesti o reputatie si 5 minute sa o distrugi. Daca te gandesti la asta, vei face lucrurile diferit – Warren Buffet.

Atelierul se adreseaza celor care vor sa afle mai multe despre PR, fie ca:

Doriti sa incepeti o cariera in acest domeniu/sa va schimbati cariera si vreti sa intelegeti ce presupune aceasta meserie, cu avantajele si provocarile ei;

 • Sunteti interesati sa aflati cum va puteti promova afacerea proprie prin intermediul PR-ului;
 • Vreti sa aflati mai multe despre cum puteti folosi PR-ul in viata personala, avand in vedere ca ne intalnim zilnic cu situatii in care trebuie sa facem PR pentru noi sau pentru proiectele noastre;
 • Sunteti curiosi sa aflati, din ipostaza de consumator/client, care sunt tacticile la care apeleaza companiile pentru a va influenta alegerile si perceptiile;
 • Doriti sa explorati un domeniu nou, fascinant si sa aflati cum iau nastere campaniile senzationale care va fac sa spuneti “Wow, trebuie sa dau mai departe!”;

Pe parcursul celor 5 ateliere, vom vorbi despre:

 • Mixul de marketing, tehnicile promotionale si locul PR-ului
 • Evolutia PR-ului si ce inseamna astazi PR-ul
 • Instrumentele PR-ului
 • Campania de PR, de la brief la strategie, concept, implementare si evaluare. Studii de caz: campanii de PR de success
 • Criza de PR. Studii de caz: crize de PR célèbre
 • Etica in PR si care sunt limitele PR-ului. Studiu de caz: Wag The Dog
 • Meseria de om de PR (agentie vs client) si care sunt calitatile unui om de PR 

In cadrul atelierelor vom avea si scurte exercitii pentru a aplica cele invatate.

Lector: Anca Maria Banita
Data incepere: 4 Iunie 2014; Ora curs: 19:00
Numar ateliere: 5; Frecventa: saptaminal, miercuri
Cost: 240 ron; Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari): 215 ron
Locul desfasurarii: Fundatia Calea Victoriei – Str. Popa Soare nr 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Biserica Sfanta Vineri-Blvd Corneliu Coposu)
Inscrieri la CONTACT@VICTORIEI.RO
Detalii la www.victoriei.ro

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.