Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Atelier de practică grafică pentru traineri & facilitatori / 15 martie 2018

0

Vă invităm la o nouă seară de practică (15 martie 2018) în care să exersăm creatul și desenatul de simboluri / reprezentări grafice pentru trainingurile proprii.

Invitația e de a vă gândi la un training / subiect și la câteva concepte/abilități/atitudini din trainingul respectiv pe care vă doriți să le reprezentați grafic.

Gazda atelierului de practică grafică este Răzvan Olaru. Pasionat de educație non-formală, comics, organizare și planificare. Răzvan este trainer în corporație și psiholog specializat în sănătate ocupațională (Occupational Health Psychology).

Sursa și detalii suplimentare: aici.

În 2011 când s-a alăturat comunității Training Cafe a descoperit facilitarea grafică și din acel moment practică această formă de învățare. A livrat sesiuni de training despre facilitare grafică și înregistrare vizuală pentru Universitatea Alternativă, Training Cafe și Muzeul Național de Artă al României, unde a lucrat cu voluntarii instituției.

Ca trainer, Răzvan folosește facilitarea grafică și înregistrarea vizuală pentru a facilita învățarea, pentru a ajuta participanții să-și vizualizeze discuțiile și obiectivele și pentru a încuraja grupurile să comunice, să se implice în sesiuni de brainstorming sau pur și simplu să meargă mai departe.

Programul întâlnirii:
18.30-18.45 Sosire, (re)conectare, cafeaua sau ceaiul de bun-venit
18.45-21.15 Practică grafică

Înscrieri:
 prețul unui bilet este 70 de lei, iar înscrierea se face prin email la adresa salut@training-cafe.ro
 membrii Training Café pot participa în baza abonamentului prin confirmare în eveniment (inclus pentru abonamentele TC Profesional și TC Avansat, cu bilet 24 lei pentru abonamentul TC Info)
 participanții în programele Train the Trainers Training Café & Institutul Român de Training ianuarie-martie 2018 pot participa gratuit în cadrul programului de follow-up prin confirmare în eveniment

Despre autor

avatar

Training Café este o comunitate de practică și învățare pentru traineri și facilitatori înființată în septembrie 2009 în București. În această perioadă am organizat peste 350 de evenimente de învățare, practică, celebrare sau pilotări de programe de training, la care au participat peste 1000 de traineri și facilitatori. Dacă ești în căutare de resurse de învățare, vrei să ai un spațiu în care să practici pentru a deveni mai bun sau vrei să cunoști alți traineri, ca membru al comunității beneficiezi de resurse și oportunități pentru dezvoltarea ta.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.