Atelier de practică grafică, 11 octombrie 2017

0

Vă invităm la o nouă seară de practică în care să exersăm creatul și desenatul de simboluri / reprezentări grafice pentru trainingurile proprii.

Invitația e de a vă gândi la un training / subiect și la câteva concepte/abilități/atitudini din trainingul respectiv pe care vă doriți să le reprezentați grafic.

Sursa: aici.

Programul serii:
6.30 – 6.45 Bun venit, cunoaștere & (re)conectare
6.45 – 8.00 Check in, Practică
8.00 – 8.15 Pauză
8.15 – 9.15 Practică & Feedback, Check out

Gazda atelierrazvan bioului de practică grafică este Răzvan Olaru.

Pasionat de educație non-formală, comics, organizare și planificare. Răzvan este trainer în corporație și psiholog specializat în sănătate ocupațională (Occupational Health Psychology).

În 2011 când s-a alăturat comunității Training Cafe a descoperit facilitarea grafică și din acel moment practică această formă de învățare. A livrat sesiuni de training despre facilitare grafică și înregistrare vizuală pentru Universitatea Alternativă, Training Cafe și Muzeul Național de Artă al României, unde a lucrat cu voluntarii instituției.

Ca trainer, Răzvan folosește facilitarea grafică și înregistrarea vizuală pentru a facilita învățarea, pentru a ajuta participanții să-și vizualizeze discuțiile și obiectivele și pentru a încuraja grupurile să comunice, să se implice în sesiuni de brainstorming sau pur și simplu să meargă mai departe.

Ca să te înscrii  selectează biletul potrivit în partea de sus a paginii, apasă Register Now, completează numele și adresa de email și apasă butonul Finalize Registration.

Dacă e prima oară când vii la o întâlnire Training Café cu bilet vei primi mai multe informații pe email despre factură și plată.

Va asteptăm cu drag!

 Training Café

Adresa: 

Strada Academiei, nr 17, etaj 3, Bucuresti, 010014, Romania

Despre autor

avatar

Training Café este o comunitate de practică și învățare pentru traineri și facilitatori înființată în septembrie 2009 în București. În această perioadă am organizat peste 350 de evenimente de învățare, practică, celebrare sau pilotări de programe de training, la care au participat peste 1000 de traineri și facilitatori. Dacă ești în căutare de resurse de învățare, vrei să ai un spațiu în care să practici pentru a deveni mai bun sau vrei să cunoști alți traineri, ca membru al comunității beneficiezi de resurse și oportunități pentru dezvoltarea ta.

Comentează