Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Atelier de poezie – Mornin’ Poets

0

Club Revdepov organizează la București atelierul Mornin’ Poets, în perioada 16 septembrie – 11 noiembrie 2018, sub îndrumarea poeților Miruna Vlada, sorin despoT, Svetlana Cârstean, Elena Vlădăreanu și Claudiu Komartin.

Pe modelul întâlnirilor cu prozatori – Creative Writing Sundays – care au loc din 2014, Club Revdepov deschide înscrierile pentru un „sezon pilot” de poezie. Cine vrea să-și bea cafeaua cu lapte, zahăr și poeți are acum contextul potrivit.

Pentru fiecare întâlnire, participanții vor avea o temă orientativă pentru poemele pe care să le trimită, dar și lecturi de poezie recomandate. Vor primi feedback și vor discuta despre cum se simte poezia contemporană pe la noi sau pe la alții.

Atelierul are 5 întâlniri, una la două săptămâni, din două în două duminici, de la 11:00 la 14:00, în mansarda Lente. Sunt 30 de locuri, ocupate în ordinea înscrierilor, iar costul este de 180 lei.

Gazda evenimentului va fi poetul Andrei Zbîrnea.

Înscrierile sunt deschise până pe 15 august și presupun un mail la adresa simina arond revdepov punct ro, cu subiectul „Mornin Poets”. Pentru mai multe detalii, cercetați pagina atelierului.

***

Club Revdepov organizează ateliere în care creatorii primesc feedback de la antrenori implicați. Domeniile sunt literatura (proza scurtă, poezie, literatură pentru copii) și artele vizuale (caligrafie).

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.