Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Atelier de Paște pentru copii – „Grădinița de Primăvară”

0

Părinții și copii sunt așteptați la atelierul “Grădinița de Primăvară” organizat Sâmbată, 4 Aprilie, de BluParty și specialistul floral Ikebana Ioana Marinescu.

Sâmbată, 4 Aprilie, parinții și cei mici care caută să facă împreună activitați interesante în weekend pot lua parte la un atelier de creație tematic, de primăvară, care să îi pregatească pentru sărbatorile de Paște.

Împreună cu binecunoscutul specialist floral Ikebana, Ioana Marinescu, de la Magia Florilor, BluParty pregatește o oră de distracție în care părinții și copii petrec timp de calitate și lucrează cot la cot la un aranjament floral festiv.

atelier de paste

Cei mici vor crea un coșuleț festiv pentru Paște în care vor combina flori de primăvară cu decorațiuni Pascale (ouă decorative și iepurași). Rezultatul va fi un aranjament pe care copii îl pot lua acasa sau îl pot dărui unui membru al familiei.

Activitatea are ca scop stimularea creativității copiilor și educarea lor în câteva noțiuni de bază despre flori: când le oferim, cum le oferim, cum se îngrijesc și ce semnifică.

Atelierul are loc în SkyBar, Sâmbată 4 Aprilie între orele 10:45 și 11:45, prețul de acces fiind de 49 de ron pentru echipa de părinte/copil.

Rezervările se fac pe pagina atelierului pentru copii. Locurile sunt limitate, iar vârsta recomandată pentru atelier este de 4-9 ani.

Atmosfera și decorațiunile de petrecere vor fi asigurate de LaParty.ro.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.