Atelier de olarit in satul Piscu la 30 km de Bucuresti

0

Sambata, 23 februarie, intre 10.00 si 13.30, Art in Bucharest organizeaza un atelier de olarit la scoala din Piscu.

La atelier vom cunoaste doi artisti tineri care sustin scoala din sat si valorifica mostenirea locala si arta olaritului.

 

Turul include  ghid, atelierul de olarit, ceai si biscuiti, vizita la Manastirea Tiganesti.

Pret: 60 ron/adult si 50 ron/copil. Familiile cu copii sunt binevenite.

Punctul de intalnire: satul Piscu, la 30 km de Bucuresti. pe DN1, directia de mers inspre Ploiesti, langa Manastirea Tiganesti.

Inscrieri (pana pe 20 februarie) la mircea@artinbucharest.com (0746 11 00 33).

 

Logo Art in Bucharest

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează