Atelier de modelat oua cu ajutorul hartiei

0

Cum mai sunt doar cateva zile pana la Paste te invita la atelierul de quilling, sambara, 7 aprilie, incepand cu orele 10 la Bucataria Indiana Musafir, str Covaci, nr 21, Bucuresti.

Vom invata sa modelam oua cu ajutorul quilling-ului si o felicitare inspirata de anotimpul de afara si sarbatorile care vin.

Taxa de participare este de 25 de lei si include toate materialele necesare desfasurari atelierului, iar produsele realizate le poti lua acasa.

Pentru inscriere trimite un mail la madalinagogorita@yahoo.com

Locatie: Bucataria Indiana Musafir, Str. Covaci, nr. 12

Faurim cu Madalina Gogorita, www.art.shapes.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează