Atelier de mandale creative

0

Bucură-te de o formă creativă de relaxare și dedică serile de marți unui atelier plin de imaginație și culoare. Din 7 martie, la Fundația Calea Victoriei, începe un Atelier de mandale creative la care experimentezi lucrul cu materiale și tehnici specifice artelor vizuale și savurezi libertatea de a-ți exprima sentimentele și gândurile prin culoare.

atelier de mandale creative
”Procesul creativ prin care dezvoltăm mandala ne pune în contact direct cu așteptările, emoțiile, convingerile și blocajele noastre, eliberându-ne prin conștientizare. Asocierile pe care le creează mentalul nostru, emoțiile pe care le încercăm ies la lumină și sunt conștientizate în procesul dezvoltării imaginii sau al contemplării acesteia.”, spune Maria Murgu, art-terapeut, lectorul atelierului.

Ȋnveți la atelierul de mandale creative cum să te exprimi într-o altă limbă – cea a imaginii, a „plasticii și logicii ei specifice”, a emisferei drepte și, pe cât posibil, a inimii.
Pentru participarea la acest curs nu sunt necesare competențe artistice. Cursul este compus din 4 întâlniri care vor avea ca temă centrală mandala și realizarea acesteia prin intermediul a 4 materiale și tehnici diferite.

Tema 1: Acuarelă
Tema 2: Desen în creioane colorate
Tema 3: Desen monocrom
Tema 4: Acrilic

Lector: Maria Murgu
Data începere: 7 martie 2017; Oră curs:19:00
Număr ateliere: 4, frecvență săptămânală: seri de marți

Cost: 250 ron; Cost studenti și pensionari: 225 ron
Locul desfășurării: Str Popa Soare 40, etaj
Înscriere la CONTACT@VICTORIEI.RO, detalii pe www.victoriei.ro

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.