Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Atelier de Mandale. Armonie și culoare, vineri, 5 august, ora 19 @ceainăria La un Ceai

0

Mandalele sunt structuri organizate în jurul unui centru unificator, reprezentând modalități prin care sunt exprimate emoții, gânduri și trăiri sufletești.

Seeds of creativity și ceainăria La un Ceai vă invită vineri, 5 august, de la ora 19 să explorați noi modalități de lucru cu mandala, care vor aduce insight-uri asupra stării lucrurilor din viața personală și spirituală a unei persoane.

In prima parte a atelierului vom construi mandala integratoare, urmând ca în a 2-a parte să realizăm o mandala în nisip.
mandale
Facilitator: Oana Alexandru, psiholog si consilier de orientare jungiana.
Donație sugerată: 30 ron
Durata atelier: 2 ore jumatate

Înscrierea la atelier se face la numărul 0740 787 074 (apel sau sms), la numărul ceainăriei 0734 195 395 (apel sau sms) sau la adresa de email: papeemoee@gmail.com

Un eveniment susținut de Radio România Cultural

Parteneri Media: Concerte-azi.ro, Urban.ro, Inoras.ro, Sapte Seri, Subversiv.info, 100 locuri din Bucuresti, Zile și Nopți, Coțofana urbană, Anyplace.ro, Bookblog.ro, Feeder.ro, IQool, Teen Press, Umblat.ro, România Pozitivă, Mama pe Toc, Ro Events, Asociatia Culturala Sarang Hanguk

Event Facebook: https://www.facebook.com/events/227454680983095/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.