Atelier de Mandale. Armonie și culoare, vineri, 19 august, ora 19:00 @Ceainăria La un Ceai

0

Mandalele produc o stare de pace și armonie interioară, stimulând creativitatea și imaginația.

Seeds of creativity și ceainăria La un Ceai te invită vineri, 19 august, de la ora 19 să descoperim împreună cum putem da naștere propriei mandale pornind de la un pattern de bază.

Ne vom lăsa purtați de armonia dintre forme și culori, lăsând mandala să se dezvolte singură, cu inspirație, unicitate și creativitate.

ateliermandale
Facilitator: Oana Alexandru, psiholog și consilier de orientare jungiană
Durata atelier: 2ore jumatate
Donatie sugerata: 30 lei
Inscrierea la atelier se face la telefon: 0740787074 (apel sau sms) sau la numărul ceainăriei 0734 195 395 (apel sau sms) sau la adresa de email: papeemoee@gmail.com

Parteneri Media: Concerte-azi.ro, Urban.ro, Inoras.ro, Sapte Seri, Subversiv.info, 100 locuri din Bucuresti, Zile și Nopți, Coțofana urbană, Anyplace.ro, Bookblog.ro, Feeder.ro, IQool, Teen Press, Umblat.ro, România Pozitivă, Mama pe Toc, Ro Events, Asociatia Culturala Sarang Hanguk, Happy Channel

Event Facebook: https://www.facebook.com/events/150151242089779/

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.