Atelier de mandale. Armonie și culoare, vineri, 15 iulie, ora 19:30 @Ceainăria La un Ceai

0

Vineri, 15 iulie 2016, de la ora 19:30, ceainăria La un Ceai împreună cuSeeds of creativity te invită să descoperi lumea mandalei. După ce facem cunoștință cu ea și ne interiorizăm, ne stabilim intenția și o colorăm așa cum simțim, lăsându-ne purtați de armonia dintre formă și culoare, de o experiență care ne îmbogațește, hrănește și calmează.

afis-mandala

Mandalele sunt “cercuri sacre” sau recipiente ale esenței. Ele sunt organizate în jurul unui centru, care are capacitatea de a atrage și focaliza atenția dinspre exterior înspre interior.

Facilitator: Oana Alexandru, psiholog și consilier de orientare jungiană
Durata atelier: 2 ore jumatate
Donație sugerată: 30 lei
Înscrierea la atelier se face la numărul 0740 787 074, la numărul ceainăriei 0734 195 395 (apel sau sms) sau la adresa de email: papeemoee@gmail.com

Un eveniment susținut de Radio România Cultural

Parteneri Media: Concerte-azi.ro, Urban.ro, Inoras.ro, Sapte Seri, Subversiv.info, 100 locuri din Bucuresti, Zile și Nopți, Coțofana urbană, Anyplace.ro, Bookblog.ro, Feeder.ro, IQool, Teen Press, Umblat.ro, România Pozitivă, Mama pe Toc, Ro Events, Asociatia Culturala Sarang Hanguk
Event Facebook: https://www.facebook.com/events/1751023328510611/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.