Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Atelier de Mandale @Alandala

0

Mandalele sunt structuri organizate in jurul unui centru unificator, reprezentand modalitati prin care sunt exprimate emotii, ganduri si trairi sufletesti.

Atelier de Mandale
Forma lor circulara are rolul de a produce o stare de relaxare si un sentiment generalizat de liniste, armonie si unitate, ce permite accesarea resurselor interioare.

Te invit miercuri, 24 februarie 2016, de la ora 19 in Alandala sa dai nastere propriei mandale folosind forme, simboluri si culori care iti exprima fiinta autentica.

Facilitator: Oana Alexandru, psiholog si consilier de orientare jungiana
Durata atelier: 2 ore jumatate
Donatie sugerata: 40 lei
Adresa: Str. Aurel Vlaicu nr.70

Inscrierea la atelier se face la telefon: 0740787074 sau la adresa de email:papeemoee@gmail.com

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.