Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Atelier de lucru despre scrierea proiectelor ERASMUS+ si parteneriate strategice in domeniul Tineret

0

eco

Asociatia Consultantilor si Expertilor in Economie Sociala Romania (ACE-ES Romania) organizeaza in Bucuresti, un al doilea atelier de lucru interactiv, in data de 24 februarie 2015, intre orele 17.00-20.00.

Temele principale sunt:

Pregatirea/scrierea proiectelor  ERASMUS+, cu focalizare pe Actiunea Cheie 2:
1. Parteneriate strategice in domeniul ”Formare profesionala (Vocational education and training, VET)” si ”Educația adultilor (Adult education, AE), cu data limita de depunere – 31 martie 2015.
2. Parteneriate strategice in domeniul Tineret (Youth), cu data limita de depunere – 30 aprilie 2015.

Numarul maxim de participanti este de 12, numarul minim de 8. Costul este de 80 lei si se achita in momentul participarii la atelier. Inscrierea se face la adresa de email – ace_economiesociala@yahoo.com, pina  la data de 19 februarie 2015, mentionandu-se numele, organizatia si numarul de locuri dorit.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.