Atelier de lucru despre scrierea proiectelor ERASMUS+ si parteneriate strategice in domeniul Tineret

0

eco

Asociatia Consultantilor si Expertilor in Economie Sociala Romania (ACE-ES Romania) organizeaza in Bucuresti, un al doilea atelier de lucru interactiv, in data de 24 februarie 2015, intre orele 17.00-20.00.

Temele principale sunt:

Pregatirea/scrierea proiectelor  ERASMUS+, cu focalizare pe Actiunea Cheie 2:
1. Parteneriate strategice in domeniul ”Formare profesionala (Vocational education and training, VET)” si ”Educația adultilor (Adult education, AE), cu data limita de depunere – 31 martie 2015.
2. Parteneriate strategice in domeniul Tineret (Youth), cu data limita de depunere – 30 aprilie 2015.

Numarul maxim de participanti este de 12, numarul minim de 8. Costul este de 80 lei si se achita in momentul participarii la atelier. Inscrierea se face la adresa de email – ace_economiesociala@yahoo.com, pina  la data de 19 februarie 2015, mentionandu-se numele, organizatia si numarul de locuri dorit.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează