Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Atelier de leadership moral “Etică și curaj în antreprenoriat”

0

Joi, 2 aprilie 2015, ora 17:00 la UNIVERSITATEA ROMÂNO-AMERICANĂ, Amfiteatrul 1, Bd. Expoziției, Nr.1B, Sector 1, București.

unnamed

Cei patru fondatori UMANager: Steven van Groningen – Președinte și CEO al Raiffeisen Bank, Silviu Hotăran – Managing Director al GKTI Semper Human, Septimiu Postelnicu – Vicepreședinte executiv al diviziei Global Business Services a UniCredit Țiriac Bank și Wargha Enayati – Președinte al Rețelei Private de Sănătate Regina Maria, vor dezbate alături de invitații lor, teme precum:

 • Succesul în antreprenoriat – oportunități și provocări
 • Evoluția leadership-ului în industria financiară
 • Cum să contribuim la schimbarea sistemului de educație preuniversitar din România
 • Femeia antreprenor – curaj și provocare
 • Viziunea ca factor de motivație în antreprenoriat – sfaturi practice

Invitații evenimentului

 • Liviu Drăgan, CEO, Totalsoft
 • Dragoș Anastasiu, Președinte, Eurolines România
 • Radu Florescu, CEO, Centrade Saatchi & Saatchi România
 • Eugen Voicu, Acționar fondator, Certinvest
 • Măriuca Talpeș, CEO, Softwin
 • Maria Pop, Director General, Centrul Medical Panduri
 • Dan Ștefan, Fondator & Managing Partner, Autonom Rent a Car

Participarea la acest eveniment este gratuită, pe baza înscrierilor făcute online, prin e-mail către: noi@umanager.ro sau telefonic (0730) 380 634, până cel târziu la data de 31 martie 2015.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.