Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Atelier de Jurnalism narativ

0

Fundatia Calea Victoriei te invita incepand de joi, 24 septembrie, la Atelierul de Jurnalism narativ sustinut de Oana Sandu, jurnalist DoR si castigatoarea marelui premiu Superscrieri in 2013.

Jurnalism narativ

La acest atelier de jurnalism narativ, vei invata cum sa cauti subiecte, sa documentezi, sa pui intrebari si sa scrii in forma narativa. Atelierul implica observatii, scris si citit. Vei exersa elemente de scriitura personala si reportaj, care te vor ajuta sa devii mai curios si mai curajos in ale scriiturii.

Acest atelier te va trece prin toate fazele procesului de scriere: idee, documentare, focalizare, organizare, scriere si rescriere. Presupune teme (exercitii de scriere si lecturi) pe care le vei discuta apoi in cadrul fiecarei intalniri.

Participand la cele cinci intalniri vei:

Invata tehnici narative de scriitura
Scrie si rescrie un scurt text personal
Observa si scrie scene din realitate
Primi si oferi feedback lucrand in echipa

Lector: Oana Sandu
Data incepere: 24 septembrie 2015; Ora curs: 19:00
Numar ateliere: 5;
Frecventa: saptamanal, joi
Cost: 250 ron (total 5 sedinte, materiale incluse); Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari): 225 ron (total 5 sedinte, materiale incluse)
Loc desfasurare: Fundatia Calea Victoriei – Str. Popa Soare nr. 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Bisericii Sfanta Vineri – B-dul Corneliu Coposu)
Inscriere la CONTACT@VICTORIEI.RO

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.