Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Atelier de Interpretare a Viselor

0

Te intrebi uneori ce inseamna visele tale ?
Pot prevesti ele viitorul?
Oare ce incearca sa imi comunice si cum as putea sa le descifrez mesajul ?

Joi seara, de la ora 19:00, la Alandala, te invitam intr-un spatiu in care Mihaela Vechiu, psiholog clinician si psihoterapeut jungian, iti va dezvalui lumea visului si te va ajuta sa-l interpretezi.

Visele ne pot ajuta sa intuim lucruri relevante despre relatiile personale, sa identificam unele blocaje si sursa acestora, ele pot fi ca niște semne indicatoare, adeseori aratandu-ne cea mai buna cale de urmat, atunci cand nu stim ce decizie sa luam, sau ne pot ajuta sa intelegem ceva ce s-a întâmplat.

Descoperind ce inseamna pentru tine simbolurile si mesajele din vis, vei putea sa-ti dezvolti intuitia si sa creezi o conexiune cu partea nevazuta, cu vulnerabilitatile sau resursele dinlauntrul tau.

Deoarece fiecare vis are o interpretare unica si personala, nu vei gasi aici interpretari ca in cartile de vise

atelierdevise_alandala_28August

Curios, intrigat ? Vrei sa iti interpretezi visele?
Raspunsul il poti afla chiar tu, impreuna cu visul tau.

Cum vei putea face toate acestea ? 
– oferindu-ti o imagine de ansamblu folosind diferite perspective psihologice asupra viselor
– utilizand tehnici utile pentru a facilita interpretarea viselor, explorand si descifrand prin joc cu rol play psihodramatic mesajele din vis
– impartasind experienta personala
– formuland intrebarile potrivite pentru a scoate la iveala mesajul visului

Acest atelier se adreseaza oricui este curios, interesat de aceasta tematica sau isi pune intrebari legate de semnificatia viselor sale, tuturor celor ce vor sa descopere noi modalitati de dezvoltare personala.
* poti veni cu un carnet de vise sau cu vise recente

Data: joi 28 august 2014, orele 19.00 – 21.30
Taxa : o donatie de 30 de ron
Locatia: workshop-ul se va desfasura la Alandala Cafe , str. Aurel Vlaicu, nr.70
Detalii si inscriere: Alandala Cafe

Trainerul atelierului : Vechiu Mihaela psiholog clinician si psihoterapeut format in psihoterapie analitica Junghiana. A cercetat manifestarea psihica subconstienta prin psihoterapie, terapii complementare, studii spirituale si prin aplicarea terapiilor art expresive ( drama, dans, pictura, modelaj, jocul cu nisip ).

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.