Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Atelier de Inteligență Emoțională

0

Trăim într-o societate în care valorile s-au schimbat. Avem prea puţin timp şi ne permitem cu greu “extravaganţa” de a asculta propriul suflet sau sufletele celor din jur.

Atelierul de inteligenţă emoţională care începe joi, 9 martie, la Fundația Calea Victoriei, te ajută să-ți dezvolți această trăsătură, te stimulează să-ți identifici corect propriile emoţii, să le înțelegi şi să înveți să le gestionezi.

1487781986212

Exercițiile și situațiile pe care le vei experimenta la atelier îți arată cum să comunici mai armonios cu ceilalți, ținând cont de fiecare context în parte.

Prin intermediul tehnicilor expresive şi jocurilor de rol, vei obţine perspective noi asupra universului emoţiilor și te vei adapta mai ușor într-o situație neprevăzută.

Uite despre ce se discută la atelierului de inteligență emoțională:

1. Identificarea şi exprimarea propriilor emoţii şi înţelegerea relaţiei dintre gândire, emoţie şi comportament.

2 şi 3. Aceste două întâlniri îți vor oferi oportunitatea de a învăţa să distingi emoţiile şi comportamentele adaptative, sănătoase, de emoţiile şi comportamentele dezadaptative, nesănătoase. Te vei concentra și asupra gestionării şi reglării emoţiilor în vederea unei adaptări eficiente.

4. Înveți să recunoşti emoţiilor celor din jur, îți dezvolți abilitatea de a exploata emoţiile pentru a facilita diferite activităţi şi afli cât de important e rolul cultivării inteligenței emoționale pentru lucrul în echipă.
Atelierul de inteligență emoțională începe în 9 martie, de la ora 19.00 și are patru întâlniri, cu frecvență săptămînală. Taxa de participare este de 220 de lei, iar înscrierile se fac de pe site sau la adresa contact@victoriei.ro.

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.