Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Atelier de inteligenta emotionala

0

inteligenta-emotionala

Fundatia Calea Victoriei va invita de vineri, 14 octombrie, ora 19:00, la Atelierul de inteligenta emotionala unde veti identificarea propriile emotii si ale persoanelor din jur si veti invata managementul eficient al acestora.

Traim intr-o societate in care valorile s-au schimbat. Avem prea putin timp si ne permitem cu greu „extravaganta” de a ne ingadui sa ne ascultam sufletul sau sa ascultam sufletele celor din jur.

Intelegand mai bine emotiile celor din jur, vom putea crea relatii sanatoase cu acestia. Aceste demersuri duc la dezvoltarea imaginii personale si la o mai buna cunoastere a propriilor abilitati si potentialitati, la cresterea confortului personal, la eficientizarea comunicarii si relationarii, la cresterea gradului de adaptare si a calitatii vietii.

Prin intermediul tehnicilor expresive si jocurilor de rol, vom incerca sa obtinem perspective noi asupra universului emotiilor, concentrandu-ne pe urmatoarele aspecte:

1.Identificarea si exprimarea propriilor emotiilor si intelegerea relatiei dintre gandire, emotie si comportament.

2 si 3. Aceste doua intalniri ne vor oferi oportunitatea de a invata sa distingem emotiile si comportamentele adaptative, sanatoase, de emotiile si comportamentele dezadaptative, nesanatoase, precum si gestionarea si reglarea emotiilor in vederea unei adaptarii eficiente.

4. Discutam despre recunoasterea emotiilor celor din jur, dezvoltarea abilitatii de a exploata emotiile pentru a facilita diferite activitati si dezvoltarea abilitatilor de lucru in echipa.

Un mod de gandire sanatos presupune o mai buna intelegere a emotiilor si comportamentelor proprii, cat si a emotiilor si comportamentelor altora. Largirea perspectivei din care ne percepem si ii percepem pe cei din jurul nostru ne ajuta sa ne adaptam mai usor la diferitele situatii neprevazute si sa ne bucuram mai mult de lumea in care traim.

Lector: Monica Nicolae
Data incepere: 14 octombrie; Ora curs: 19:00
Numar ateliere: 4; Frecventa: saptamanal, vineri
Cost: 200 ron; Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari): 180 ron
Locul desfasurarii: Fundatia Calea Victoriei – Str. Popa Soare nr 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Biserica Sfanta Vineri – B-dul Corneliu Coposu)
Inscrieri la CONTACT@VICTORIEI.RO
Detalii la www.victoriei.ro

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.