Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Atelier de Inteligenta emotionala (17-21 august)

0

Fundatia Calea Victoriei va invita in perioada 17-21 august sa participati la o serie de cinci intalniri dedicate Atelierului de INTELIGENTA EMOTIONALA. Lectorul Adela Iepure va va ghida prin labirintul emotiilor proprii catre o stare de calm si echilibru.

Cum arata balanta ta emotionala la finalul unei zile? Care este perceptia emotionala asupra trecutului tau, prezentului dar si viitorului? Cum iti influenteaza toate acestea starea de sanatate, performanta, capacitatea de a relationa? Cum ai putea sa iti gestionezi mai bine emotiile si sa reduci stresul pe care il resimti? Cum poti sa aduci un plus de echilibru in viata ta?

La toate aceste intrebari vom gasi raspunsuri impreuna, pas cu pas, prin exercitii individuale si de grup, jocuri creative, teste de autoevaluare, instrumente specifice.

Vom experimenta si vom provoca perspectivele actuale pentru a aduce un plus de constientizare si a ne intelege mai bine tiparele emotionale, de gandire si actiune.

Vom descoperi ce se intampla in interiorul nostru (in creier si corp) si cum putem folosi descoperirile neurostiintei pentru a ne gestiona mai bine propria viata si a alege optimismul, echilibrul, fericirea, implinirea.

Adela Iepure, lectorul acestui atelier de inteligenta emotionala, este psiholog, coach profesionist Associate Certified Coach (ACC ICF) din martie 2013 si membru International Coach Federation din 2012.

Lector: Adela Iepure
Data incepere: 17 august 2015; Ora curs: 19:00
Numar ateliere: 5; Frecventa zilnica: luni-vineri, 17-21 august
Cost: 250 ron; Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari): 225 ron
Locul desfasurarii: Str. Popa Soare nr. 40, etaj 1
Inscrieri la CONTACT@VICTORIEI.RO
Detalii la www.victoriei.ro
Atelier de Inteligenta emotionala

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.