Atelier de improvizaţie pentru adolescenţi (27-31 august)

0

Ai între 14 și 17 ani? Fundația Calea Victoriei are o provocare pentru tine! Luni pe 27 august, ora 16.30 începe Atelierul de improvizaţie pentru adolescenţi, cu actrița Antonia Din.

Cele cinci întâlniri au loc vineri, de luni până vineri, într-o casă prietenoasă, în centrul Bucureștiului. Faceți jocuri de improvizaţie, exerciţii care să vă stimuleze atenţia, concentrarea, memoria şi nu în ultimul rând, creativitatea.

La acest curs, te vei întâlni cu situaţii de viaţă care mai de care mai imprevizibile, menite să te elibereze de temeri şi inhibiţii şi să te pregătească pentru situaţii reale.

Uite ce se întâmplă la fiecare dintre cele 5 întâlniri ale atelierului de improvizație:

1. Exerciţii introductive, ne cunoaştem şi ne acomodăm unii cu alţii. Ex: Prezentare în stil propriu.

2. Jocuri de atenţie şi concentrare. Ex: Dă-mi, te rog, pantofii tăi

3. Lucrul în echipă. Ex: Cercul încrederii

4. Exerciţii de imaginaţie. Ex: Ce poate fi obiectul?

5. Conştientizarea spaţiului. Ex: Expunere

Te-ai hotărât? Vii și tu? Bun. Înscrie-te pe contact@victoriei.ro și intră pe victoriei.ro să afli mai multe detalii despre atelier. Apoi vino pe 27 august, la 16.30, la sediul Fundației Calea Victoriei: str. C. A. Rosetti 47, et. 1. Distracție plăcută!

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.