Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Atelier de “Homeshooling si lucrul de-acasa”

0

Asociația Work At Home MomsSuntParinte.ro și INTUITEXT Inveti cu placere! vă așteaptă cu mare plăcere la evenimentul dedicat unui subiect arzător și de mare interes: Homeschooling și lucrul de acasă!

Invitați:

Delia Lungu – psiholog www.suntparinte.ro
Virgil Paraschiveanu – consultant educațional www.intuitext.ro

homeschooling afis

Mamele vor face o adevărată călătorie prin istoricul homeschooling-ului pe plan internațional și național.

De asemenea, vom identifica împreună motivele pentru care homeschooling-ul devine o opțiune în raport cu educația la școală.

Hai să cunoastem avantajele si dezavantajele fiecărui sistem!

Dacă și tu, în calitate de mamă WAHM, te-ai întrebat în ce măsură homeschooling e pentru tine, dar și cum să fii primul profesor al copilului tău, indiferent daca alegi sau nu homeschooling, îți rezervăm deja un loc alături de noi.

Am pregătit cu ajutorul invitaților noștri o adevărată sesiune de întrebări, răspunsuri și sugestii personalizate, precum și exemple de activități și jocuri educative.

Data: 11 aprilie 2014
Ora: 11-13
Donatie sugerata: 25 ron
Loc: TinArt

Înscrierile se fac pe contact@wahm.ro
Număr limitat de locuri !

Link eveniment:  wahm.ro/homeschooling-si-lucrul-de-acasa/

Link Facebook: www.facebook.com/events/262140997299592/

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.