Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Atelier de Grădinari07:)

0

CE ?

Trăim într-o pădure de  ciment așa că acum că am gasit o bucățică de pământ vă propun să ne punem imaginația , să ne jucăm cu plantele,  să le combinăm fără a ne teme pentru a creea o oaza de verde

Te invit la maratonul verde, să facem posibil mai mult loc de recreere când ajungem acasă!

CU CINE ?

Cu voi și cu mine! Mă numesc Poliana R. și te invit la o aventură modernă de amenajare a unui spațiu mic și drag nouă celor din incubator107, care *întâmplător* îl numim acasă.

De ce tocmai eu ? Pentru că:

– iubesc natura!

– prima amintire pe care o am e legată de mirosul caprifoului

– mă încăpățânez să nu mor sufocată de ciment

– mai cred că totul e posibil și din nimic se poate face o minune

CU CE ?

Cu o mistrie de prin casă, cu lopata prafuită din magazia ta și alte ustensile abandonate de grădinărit, cu plante, cu bulbi, cu semințe și cu multă voie bună!

CÂND ?

Weekendul 16-17 iulie de la 11 la 15, înainte de atelierul de gătit vegetarian. Poate împărțim și verziturile și mâncarea.

CUM ?

Înscrierea la atelier se face prin email la adresa incubator107@gmail.com, scrie-ne sincer de ce vrei să vii, de unde ai aflat de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

UNDE ?

Mansarda din Traian 107, București.
0744.54.00.11

Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască, ne încurajează meşterul şi ne aduce semințele și bulbii. Sugerăm o donație de 40 lei pentru întreg atelierul sau 20 lei pentru fiecare întâlnire.


Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.