Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Atelier de globuri si podoabe handmade de Craciun (11 si 12 decembrie)

0

Fundatia Calea Victoriei va invita pe 11 si 12 decembrie, de la ora 19:00, la  Atelierul de globuri si podoabe handmade de Craciun, sustinut de artistul plastic Maria Irina Balan.

Globuri si podoabe

 Va amintiti cat de placut si relaxant este sa pictezi si sa inventezi obiecte si personaje amuzante, cu care apoi sa-ti decorezi festiv casa, in asteptarea Craciunului?

Lectorul Maria Balan va invita in 11 si 12 decembrie sa va redescoperiti creativitatea si ingeniozitatea la Atelierul de globuri si podoabe handmade de Craciun. Obiectele decorate si facute la atelier pot deveni un cadou unic, personalizat, pe care sa-l oferi cuiva drag sau poate pur si simplu sa-ti infrumuseteze spatiul pe care il locuiesti.

Globuri de sticla colorata, clopotei si mici cadouri personalizate de oferit prietenilor de Craciun: cu un strop de fantezie, culorile, pulberea argintie, pasta ceramica, pensulele si panglicile trec la treaba pentru a ne face sa gustam in avans bucuria sarbatorilor de iarna. 🙂

Ce vom face la atlierul handmade de Craciun:

Atelierul 1 – Pictura pe globuri de sticla

Atelierul 2 – Modelaj cu pasta ceramica (globuri si figurine, mini suport de lumanari, cercei sau pandantive)

Lector:  Maria Irina Balan

Data desfasurare: 11-12 decembrie 2014; Ora curs: 19:00

Numar ateliere: 2

Frecventa: joi, vineri

Varsta Minima: 16 ani

Cost: 130 ron; Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari):     115 ron

Loc desfasurare: Fundatia Calea Victoriei – Str. Popa Soare nr. 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Bisericii Sfanta Vineri – B-dul Corneliu Coposu)

Inscriere la CONTACT@VICTORIEI.RO

Detalii la www.victoriei.ro

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.