Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Atelier de fotografie urbana pentru incepatori

0

Fotografie urbanaDaca iti place sa observi, sa descoperi si sa surprinzi colturi neobisnuite, momente din viata de zi cu zi sau sa explorezi locuri noi, vino la Atelierului de fotografie urbana pentru incepatori organizat de Fundatia Calea Victoriei vineri, 6 mai, de la ora 19:00.

Impreuna cu Valentin Boboc vei parcurge elementele cheie de care trebuie sa tii cont atunci cand apesi butonul de declansare al aparatului si care este rolul tau in crearea cadrului fotografic.

Se spune ca frumusetea sta in ochii celui care priveste, iar fiecare imagine poate spune mai mult decat ceea ce „arata”. Henri Cartier Bresson a spus ca „fotografia e o reactie imediata care contureaza meditatia.”

Mai mult decat atat, iti propunem sa dezbatem putin partea filozofica a fotografiei si sa descoperim impreuna cum poti face o fotografie „care spune o poveste”, si nu o simpla poza.

Atelierul va parcurge urmatoarele etape:

Ziua 1: Functii de baza ale aparatului

Ziua 2: Lumina si utilizarea aparatului foto

Ziua 3: Ȋncadrare si compozitie

Ziua 4: Fotografii pe strazile Bucurestiului – sedinta practica, se desfasoara in oras

Ziua 5: Teorie – Adobe Lightroom. O trecere prin functiile de baza ale developarii digitale

Lector: Valentin Boboc
Data incepere: 6 mai 2016; Ora curs: 19:00
Numar ateliere: 5; Frecventa: saptamanal, vineri
Cost: 275 ron; Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari): 250ron
Loc desfasurare: Fundatia Calea Victoriei – Str. Popa Soare nr. 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Bisericii Sfanta Vineri – B-dul Corneliu Coposu)
Inscriere la CONTACT@VICTORIEI.RO
Detalii la www.victoriei.ro

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.