Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Atelier de Educație Financiară cu Stelian Muscalu | 19 iunie, București

0

Atelier de educație financiară pentru liceenii pasionați de antreprenoriat, la EA-The Entrepreneurship Academy

Liceenii pasionați de business, antreprenoriat sau management economic pot participa gratuit, în cadrul EA-The Entrepreneurship Academy, la un Atelier de Educație Financiară susținut de Stelian Muscalu (jurnalist Digi24).

Pe data de 19 iunie, timp de trei ore, participanții vor afla cum să echilibreze balanța între venituri și cheltuieli, cum să investească eficient, ce presupune un împrumut, dar și ce instrumente de finanțare există în țară, pentru a-i ajuta să fie independenți din punct de vedere financiar.

Atelierul va avea loc la sediul EA-The Entrepreneurship Academy (București, str. Semilunei, nr 4-6). Aici își desfășoară activitatea prima facultate din Sud-Estul Europei dedicată antreprenoriatului, unde studenții învață practic încă din prima zi de școală cum să își construiască și să își dezvolte un business. Workshop-ul va avea loc între orele 10:00-13:00. Elevii doritori se pot înscrie AICI, prin completarea unui scurt formular online.

Formatul atelierului va include pe lângă discuțiile tehnice și practice legate de educația financiară, discuții libere și sesiuni de întrebări, pentru ca cei prezenți să profite din plin de expertiza invitatului.

Stelian Muscalu este în prezent jurnalist la Digi24 unde prezintă două emisiuni cu profil economic (BusinessClub și România la Bilanț). Totodată, experiența sa în presă l-a purtat în transmisiuni de la Guvernul și Parlamentul României până în Irak și Afganistan sau în mijlocul Mării Negre, pe o platformă petrolieră.

Atelierul face parte dintr-o serie de evenimente gratuite dedicate liceenilor, la EA-The Entrepreneurship Academy. În luna mai, aceștia au putut participa la un atelier despre lucrul în echipă, iar în lunile următoare vor fi organizate workshop-uri de public speaking, time management, leadership și dealing with failure.

În viziunea educațională a EA – The Entrepreneurship Academy, construită pe baza modelului nordic Tiimiakatemia (Team Academy), experiențele practice sunt importante în dezvoltarea tinerilor și îi susțin pe aceștia să dobândească abilități utile. Atelierele gratuite adresate liceenilor sunt inspirate din formatul cursurilor din cadrul facultății. La EA-The Entrepreneurship Academy, studenții învață construindu-și un business real, în echipă, sunt ghidați de un team coach și participă la cursuri interactive ținute de experți, antreprenori și manageri de succes din România și internaționali. Mai multe despre experții și profesorii din cadrul facultății poți citi aici.

Despre EA – The Entrepreneurship Academy

La EA-The Entrepreneurship Academy, studenții învață practic încă din prima zi de școală cum să își construiască și să își dezvolte un business. Acesta devine principalul obiect de studiu și funcționează sub forma unui instrument educațional. La finalul celor 4 ani de studii, prin dobândirea celor 240 credite ECTS, studenții primesc o diplomă și titlul de Bachelor of Business Administration, cu specializarea în Antreprenoriat.

La EA – The Entrepreneurship Academy, cursurile sunt mai degrabă workshopuri, iar profesorii se numesc experți – pentru că ei sunt profesioniști români dar și internaționali, din domenii precum: drept, vânzări, legislație europeană, marketing, contabilitate, drept, chiar și dezvoltare personală și limba engleză.

Curricula EA-The Entrepreneurship Academy are la bază filozofia Tiimiakatemia (Team Academy) dezvoltată în Finlanda de către Johannes Partanen acum mai bine de 20 de ani. Team Academy continuă să fie foarte inovatoare ca metodologie și să facă parte dintr-o avangardă a universităților internaționale care oferă o astfel de diplomă și specializare. În momentul de față există centre și universități având la bază metodologia Team Academy în Finlanda, Franța, Germania, Olanda, Marea Britanie, Spania, Ungaria, Argentina și Peru.

Printre experții care predau la The Entrepreneurship Academy se numără: Anca Dragu (Macroeconomie), Joy Chan (Finanțe), Radu Atanasiu (Critical Thinking), Magda Ropotan (Design Thinking), Sergiu Neguț (business mentor), Ana Silivaș (dezvoltare personală), Cosmin Alexandru (Decan și team-coach), Ilinca Păun (CEO și team coach), Andrei Niculescu (Mentor), Ian Peatey (primul team coach al facultății), Mihai Bonca (Marketing) și alți antreprenori, freelanceri și oameni din companii care vin cu expertiza lor în construcția noilor businessuri ale studenților de la EA – The Entrepreneurship Academy.

Website: www.entrepreneurship-academy.ro

Facebook: www.facebook.com/TheEntrepreneurshipAcademy

LinkedIn: www.linkedin.com/school/ea-the-entrepreneurship-academy/

YouTube: www.youtube.com/c/TheEntrepreneurshipAcademy

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.