Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Atelier de documentare despre LOCUIRE | București | 11 septembrie

0

În cadrul programului AIVI Centrul Media (www.mhub.aiviong.ro), Asociația Informală a Vocilor pentru Incluziune organizează un atelier de documentare pe tema locuirii, adresat jurnaliștilor comunitari voluntari din #redactia #bucuresti și tinerilor de 15-25 de ani interesați să afle/spună PoveȘtiri din cartier.

SNV_atelier de jurnalism comunitar.png

În cadrul atelierului, vom lucra cu metode specifice de documentare a tematicii locuirii. Împreună cu participanții, vom identifica caracteristici și situații specifice din cartierele bucureștene și din localitățile metropolitane, și vom face un plan de documentare bazat pe arhitectură, artă murală și oameni ai locului.

Vom folosi lunile octombrie-decembrie pentru a documenta mai departe subiectul locuirii, în contextul Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă, dar și al pandemiei de COVID-19, în comunitățile în care creștem redacții voluntare. Urmăriți hashtag-urile pentru a fi la curent!

Activitate organizată cu susținerea Pro Vobis, în cadrul proiectului Build Solid Ground Romania. Partea 4/5 a proiectului „PoveȘtiri din comunitate”, câștigător al concursului SNV în 2020.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.