Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Atelier de dezvoltare personală @Alandala Cafe /sâmbătă, 9 mai

0

„ E înfricoşător să te schimbi. Dar te vei schimba dacă o faci la un nivel interpersonal. Cu cineva cu tine alături, care te îndrăgeşte, te respectă şi se bucură când îţi vede faţa. E mai uşor aşa…e mai uşor! ” ( Joseph Zinker)

Alandala Cafe te invită sâmbătă, 9 mai de la ora 13:30 la un atelier de dezvoltare personală.

Nr. Participanţi: 10 / Participare: 30 de lei
ÎNSCRIERI: alandala.cafe@gmail.com

RVSP: https://www.facebook.com/events/1428536097447745/

09.05 - Outrospection

Outrospection este un Atelier de Dezvoltare Personală în grup în care îmi propun să ofer participanţilor o experienţă personală prin intermediul căreia să poată explora cum sunt ei atunci când sunt împreună cu ceilalţi.

Outrospecţia (concept opus Introspecţiei) se referă la ideea de a păşi în afara graniţelor noastre personale şi de a descoperi cine suntem şi cum suntem dintr-un punct de vedere subiectiv dar în acelaşi timp în contextul relaţiilor şi conexiunilor pe care le avem cu ceilalţi şi cu lumea în care trăim.

A ieşi în afară poate însemna: a avea curajul de a încerca, a trăi experienţe noi, a părăsi temporar zona de confort, a descoperi noi aspecte ale propriei personalităţi, a cunoaşte noi oameni, a descoperi alte concepţii şi stiluri de viaţă, a descoperi locuri noi, a descoperi activităţi noi , şi multe altele.

Alandala Cafe – str. Aurel Vlaicu, nr. 70

Pentru a ajunge la Alandala, de la Piața Romană o luați pe Bvd Dacia și după Institutul Francez faceți stânga pe str Aurel Vlaicu.
Casa se află pe partea dreapta a drumului la numărul 70 și o veți recunoaște după poarta colorată Alandala.

https://www.facebook.com/AlandalaCafe

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.