Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Atelier de dans contemporan

0

Fundatia Calea Victoriei organizeaza, din 24 martie, un Atelier de dans contemporan, sustinut de coregrafa Andreea Novac.

Atelierul abordeaza corpul ca pe un spatiu deschis, de explorat, un spatiu capabil sa surprinda si sa se surprinda, scapand rutinei si obisnuintelor cotidiene.


Prima parte a cursului este dedicata antrenamentului fizic – ce are drept scop constientizarea si sensibilizarea corpului, pregatindu-l pentru noi descoperiri.
In a doua parte a cursului, prin jocuri si improvizatii, vom incerca sa ne deblocam propriile resorturi creative si sa ne dezvoltam capacitatea de a «vorbi» prin miscare.


Vom descoperi astfel calea catre o miscare creativa si profund personala, fundamentata in relaxare mentala si disponibilitate fizica, un mod de a fi implicat in tot ceea ce ne inconjoara.
TINUTA LA CURS TREBUIE SA FIE LEJERA (pantaloni/colanti peste genunchi, tricou). VA RECOMANDAM SA PURTATI INCALTAMINTE CU TALPA FLEXIBILA SAU SOSETE GROASE.

Lector: Andreea Novac
Data incepere: 24 martie; ora curs: 17.00
Numar ateliere: 3; frecventa: saptamanal
Cost: 200 de lei
Locul desfasurarii: Fundatia Calea Victoriei, str. Caimatei 20, et. 3.
Inscriere la CONTACT@VICTORIEI.RO

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.