Atelier de consiliere în carieră destinat studenților

0

Ambasada Portugaliei la Bucureşti şi Moira – Formare Profesională, cu sprijinul Elite Art Gallery, organizează joi, 12 mai, începând cu ora 14.00, prima ediție a atelierului “Cariera, formă de dezvoltare personală”. Evenimentul va avea loc la Galeriile de Artă ale Municipiului București (Str. Academiei, nr. 15).

Profesioniști recunoscuți în domeniile lor de activitate vor informa și ghida participanții către o carieră de succes.

În prima parte a atelierului, vor discuta despre importanţa voluntariatului şi a internship-urilor, despre dezvoltarea personală şi educaţia non-formală ca instrumente complementare în formarea profesională:

Mihaela Dragomir, preşedinte Elite Art Club UNESCO

Daniela Șerban, director general Moira Formare Profesională

Daniel Perdigão, lector universitar, Universitatea din București și Institutul Camoes din București

Cristina Stoenescu, Președinte LEAP (Link Education And Practice – Educație non-formală pentru angajabilitate).

Partea a doua va consta într-un workshop inedit susținut de actorul Adrian Păduraru. Participanţii vor învăța să pregătească un dosar de candidatură profesionist (CV, scrisoare de intenție etc.), să se prezinte cu succes la un interviu de angajare și să trateze o situație dificilă la locul de muncă.

Monica Iagăr, dublu campioană europeană la atletism, le va vorbi studenților despre managementul motivației către performanță.

 

Moira Formare Profesională

www.moiraldn.ro

 

Filială a companiei portugheze de formare profesională și consultanță LDN II- Formacao Profissional, cu o experiență de peste 12 ani.

Echipa Moira LDN este formată din profesioniști în domenii diverse: resurse umane, psihologie, comunicare, educaţie non-formală, afaceri, lingvistică, diplomaţie, actorie, media, organizare de evenimente.

Cursurile oferite de Moira LDN sunt modulare și acoperă patru categorii: dezvoltare personală, formare profesională, dezvoltare organizațională.  Compania oferă, de asemenea, consultanță de carieră și afaceri.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează