Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Atelier de comunicare relațională – Cum să comunicăm mai bine în cuplu? (25-29 iunie)

0

Ești într-o relație și e complicat? Din 25 iunie, Fundația Calea Victoriei te invită la un nou curs cu psihoterapeutul Violeta Dincă: Cum să comunicăm mai bine în cuplu?

Întâlnirile se concentrează pe felul în care relația de cuplu poate fi menţinută şi îmbunătăţită, atât prin comunicarea verbală, cât şi prin cea non-verbală, prin atenţia acordată celuilalt şi timpul necesar construirii intimităţii.

Mici detalii, cărora cei mai mulți dintre noi nu le dăm atenție, pot face o relație să meargă sau nu. Cum faci să-ți dai seama care sunt acelea? Cum „te prinzi” când e momentul să-ți susții necondiționat partenerul și când e cazul să-i spui deschis ce te nemulțumește sau ce așteptări ai de la el? Și în ce fel îi comunici toate astea?

Limbajul corpului, privirea, subiectele de discuție (poate interesante și importante, dar abordate într-un moment nepotrivit), pot fi sabotorii sau aliații relației tale de cuplu.

După cele 5 întâlniri de curs, nu vei pleca acasă cu o rețetă care să vă ofere fericirea eternă, dar vei înțelege mai bine ce înseamnă ascultare activă, empatie, răbdare și înțelegere, dar și asertivitate, claritate în dorințele și deciziile tale.

Cursul Cum să comunicăm mai bine în cuplu? are loc zilnic, de luni 25 până vineri, 29 iunie, de la 19.00 la 21.00 și se desfășoară la sediul Fundației Calea Victoriei: str. C. A. Rosetti 47, et. 1. Te poți înscrie pe contact@victoriei.ro, detalii găsești pe www.victoriei.ro

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.